Wpis z mikrobloga

Jak grałem we wszystkie części Far Cry oprócz Primal (w 6 też nie grałem bo to crap taki, że głowa mała i wyleciał z dysku po 3h grania) to dużo straciłem, warto teraz kupić i ograć?
#gry #farcry
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Turtle1380: swoją własną frajdę z grania w Primal oceniam porównywalnie do FC4 (no może trochę mniej, ale wciąż dobrze mi się grało) jak jest jakaś promka to można wziąć

@KurczakPozogi: grałem we wszystkie, prócz 6, jeszcze.
primal bardzo spoko jest.
ale co jest nie tak z 6tką? tak pokrótce prosze. ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@dos_badass: Beznadziejna nijaka fabuła
Beznadziejne nijakie postacie
Beznadziejny nijaki pusty świat
Cały czas wiało nudą w tej grze, świat jest pusty, brak praktycznie żadnych aktywności pobocznych jak wyzwalanie posterunków czy ulepszanie ekwipunku jak to było w fc3 i 4. Tam było czuć progres rozwijało się postać, zdobywało nowe bronie a tutaj wprowadzili jakiś beznadziejne rodzaje amunicji gdzie używamy tylko tej przeciw pancernej bo reszta jest bezużyteczna i durni wrogowie bez
  • Odpowiedz
Do tego brzydkie i brudne ubrania, główna postać też wygląda jakby raz na rok się myła.

@Turtle1380: no to akurat miałoby sens, to nie przyjęcie u biskupa. xD
ale dzięki za streszczenie, chyba zagram, ale dopiero jak bedzie w dobrej cebuli albo gejpasie.
dzięki raz jeszcze. ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@karix98: Ale nic praktycznie nie daje wyzwolenie tych posterunków, w poprzednich częściach można było odblokować unikalne bronie o unikalnych cechach i przejęcie dawało satysfakcję a tutaj nic. Ai durne bo u mnie albo biegnie na pałe, albo strzelam się z kilkoma przeciwnikami a na drugim końcu obozu stoją i się patrzą udając że nic się nie dzieję, do takiego FC2 z 2008r. nie ma podjazdu. Spadki FPS faktycznie były też
  • Odpowiedz
lepiej by Ubisoft popracował nad optymalizacją bo na konsoli niby 60 fps a występują zrywania ekranu

@karix98: ale na której konsoli?
no akurat posterunki zdobywane po cichu, to jest cos fajniejszego w farkrajach.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dos_badass: ps5, to nie jest jakoś widoczne, zwykły użytkownik to oleje raczej ale ja jestem przeczulony i u mnie ma wszystko śmigac bez najmniejszych zrywów więc ja widzę od czasu do czasu
  • Odpowiedz