Aktywne Wpisy

Teuvo +75
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

Ile może kosztować ekipa remonotowa do wykończenia mieszkania 2 pokojowego 35m2?
Bez mebli kuchennych, innych mebli.
Zawiera: łazienka w całości, sufit podwieszany na całości, wprawienie drzwi + przesunięcie otworu, gładzie, malowanie, penele, sztuczne deski na balkonie, przebudowa ścianki na wnękę szafową.
Mam kilka ofert od 15k do 40k. Nie wiem na ile mnie gwałcą cenę, a na ile mogę przycisnąć w negocjacjach aby nie spłoszyć delikwenta. Wielu ma mnie w gdzieś, nawet nie chcą obejrzeć mieszkania czy chociaż rzutu .pdf.
#remontujzwykopem #remont #deweloperka #wroclaw
Jak znajdziesz taniej, to będzie sukces. Pogadamy jak zrobisz xD
liczyłbym 30 k, brat mój w mieście powiatowym za 51 m2 generalny remont (GENERALNY) z elektryką i hydrauliką płaci 34 k
@lotos10: potwierdzam co ktoś wyżej napisał. 10-15k to sama łazienka ze zmianą instalacji, kafle, montaż. Bez materiałów. Gładzie z malowaniem i sufitami to też pewnie 10-12k. To tak pewnie z resztą będzie ok 32-35k bez materiałów.
I to w sumie cennik sprzed 3 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak chcesz oszczędzić, to deski i panele jesteś w stanie położyć
Komentarz usunięty przez moderatora