Aktywne Wpisy

Farezowsky +376
Miesiąc temu ledwo dyszałem jak "biegłem" przez 1 minute a dzisiaj udało mi się zejść poniżej 40 minut przy 5km
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-15 185414
Pobierz
melonixmix +120
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Bo zacząłem kombinować czy by nie kupić jakiejś wiatrówki zbliżonej parametrami do tych co potencjalnie będą na egzaminie, kupić tarcze o wymaganej średnicy i siedzieć i ćwiczyć?
Wybaczcie jeżeli pytanie trywialne ale szukałem i nie znalazłem.
#strzelectwo #pzss
Artemis CR600 5,5 mm
oraz
Pistolet Artemis CP1-M 4,5 mm
ma to sens Mirki? Przy założeniu że rownolegle na strzelnice uczęszczać będę?
sam jestem przykładem - nie strzelałem wcześniej nic - kilka godzin szkolenia, a dwa tygodnie później egzamin i poszedł bez problemu.
ćwicząc samemu nauczysz się złych nawyków, które później będzie trudno oduczyć się..
@JaktologinniepoprawnyWTF: Zaciekawiłeś mnie bo oszczędzam dobre 5 stów. Nie
@Vader-Poland: a kto skoryguje twoje błędy? postawa, praca na spuście, skupienie, bezpieczeństwo, itd?
masz jakieś książki do tego? znajomego który będzie ciebie obserwował i poprawiał?
z samego kopania w piłkę nikt piłkarzem nie zostaje, podobnie z samego strzelania dla strzelania też nic nie wynika..
zrób szkolenie
U mnie w klubie strzelalismy z Margolina na 25m, pneumatyka na 10m zwyklej wiatrowki sportowej z boczna sprezyna, i strzemba mossberga z 12m trafienie w 5 celow