Aktywne Wpisy

pogodny_mis65 +148
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Metylo +101
Najebiesz się, porzucisz życie rodzinne, przeżyjesz zawał a wypowiedzenie i tak cie czeka po L4
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
#korposwiat #pracbaza #korpo #linkedin
źródło: temp_file5330840817738437307
Pobierz

Żeby nie było tak, że kupię tanio, ale jak mnie wkurzą, to będę miał problemy z przeniesieniem/odnowieniem.
Co: Wordpress - blog + sklep woocommerce - bardzo niska liczba odwiedzin (rząd sztuk dziennie), uptime nie krytyczny. Płatność w Euro/VISA, wsparcie i support po angielsku, bo może być obsługiwany przez osobę anglojęzyczną.
Tak z marszu widziałem ovh, bluehost - warto rozważać?
no i czy informacje z https://tld-list.com/tld/com są wiarygodne?
Komentarz usunięty przez autora
Nasze serwery są oparte o LiteSpeed dzięki czemu Twój blog + woocommerce będzie wczytywał się o wiele szybciej niż na zwykłym hostingu opartym o apache.
Płatność u nas można realizować za pomocą PayPal dzięki czemu automatycznie jest przeliczana z euro.
A z kodem WYKOP hosting 30% taniej!
Odnowienie domeny .com mamy w cenie 45.70zł (56.21zł brutto).
@sohost: Na stronie nie widzę numeru telefonu, czy dla zarejestrowanych klientów jest wsparcie telefoniczne (angielski, a NIE polski!)