Wpis z mikrobloga

Jest Mirki! Zrobiłam to! Z pomocą yt xD i bez straty 40zl które ktoś chciał za usługę xD zmieniłam baterie w kluczyku do auta i zakodowałam je xD normalnie jestem dumna z siebie () niby nic ale dla kogoś kto dopiero od paru miesięcy ma prawko i jest laikiem motoryzacyjnym to wyczyn xD

#motoryzacja #auta #chwalesie #prawojazdy
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cirilla1989: Przecież to jest wykop XD Tutaj pierdzielą, że baba nic nie potrafi i jest nieporadna, a jak już zrobi coś „męskiego” to się śmieją.

A tak serio, to gratki! Ja też się cieszę z takich małych rzeczy :) Jak pozakładałam sama gniazdka w domu i pozarabiałam kable od neta + ogarnęłam sieć, to chodziłam dumna jak paw ((oo))
  • Odpowiedz
  • 4
@cirilla1989 brawo :) ja też jak np. Po raz pierwszy wymienilem syfon pod zlewozmywakiem to się zajebiscie cieszyłem. Natomiast ze strony mojej bylej dziewczyny, że z czego się ciesze, bo to moj obowiązek xD
  • Odpowiedz
@cirilla1989: youtube to najlepsze co nas spotkało jeśli chcesz zaoszczędzić na fachowcu. Przeważnie nie potrzeba wielkiej wiedzy technicznej, a po obejrzeniu jednego filmu można dom postawić albo auto naprawić.
  • Odpowiedz