Aktywne Wpisy

Metodzik +308
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Quashtan +10
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Był mały problem przy slalomie czy jak to tam nazwać 30km/h
Za pierwszym podejściem miałem 29 km/h co mnie troszkę zestresowało, ale 2 podejście 34km/h
Pozwolę sobie zawołać wszystkich plusujących.
Pięknego dnia, moi mili!
@DominiCanes: robiłeś na tiry czy na autobus? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ps. w tym roku tez planuje, choć z dwoma kołami to miałem do czynienia w rowerze.
@GG99: kurtka i spodnie swoje, jezeli nie masz kombinezonu to dostajesz po prostu ochraniacze na lokcie i kolana
@Polasz: @Kapeluszzszyszek: @JuanPabloFernandezFCBJanuszSergioSz: dziękuję :D
@xFNC: Po Norwegii bede smigac
@WykopMozeMiSkoczycNaSnakaZwierzaka: O kurła, ciekawe. Mi instruktor powiedzial
Super, gratuluję, ale co zdałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@robert_czerwonyford: Pierwszym, jeden egzamin mi przepadł bo wyrostek mnie dopadł. Dzisiaj troszkę kulejąc dałem radę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Szymonv8: głupotki, na 600 się uczyłem jeździć to i szanuję pojemność. Jestem za stary na ciśnięcie ile wlezie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Errad: Bilet na dawce organów ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1654967586IIhYl78C76LLm1vDAFhCmX.jpg
Pobierz@vapores: studia, częsta zmiana miejsca zamieszkania z jednego bloku do drugiego, brak miejsca na przezimowanie moto, duże koszta, utrzymywanie się z prac sezonowych - dopiero teraz mam "stabilną" robote, z trudem się dorobiliśmy auta, a na osiedlowym parkingu ktoś się stołował plenerowo i mieliśmy rozsmarowany keczup i frytki z mąką na dachu, no ogólnie wymówki. Jak się obronie to będę plecakiem, bo niebieski sobie