ZDANE ( ͡°͜ʖ͡°) Był mały problem przy slalomie czy jak to tam nazwać 30km/h Za pierwszym podejściem miałem 29 km/h co mnie troszkę zestresowało, ale 2 podejście 34km/h Pozwolę sobie zawołać wszystkich plusujących. Pięknego dnia, moi mili!
@GG99: kask pozyczylem od kolegi z pracy, jedyne co kupilem to rękawice za 180~zł, skórzane @BezSiekieryNiePodchodz: rób rób, bo warto :D @luk04330: na 1 strzał raczej kawę ninja wezmę, nie będzie szkoda w razie szlifu ( ͡º͜ʖ͡º) @interpenetrate: na ósemce przesiadam się dupą lewo/ prawo, w zależności od kierunku skrętu. Co do wolnego przy 30 km
Ja na swój egzamin pojechałem moto 600 i największy problem był taki, że czułem się na początku jak na rowerze (wtedy zdawało się na 250 cc), po egzaminie prosto na mazury :)
@interpenetrate: odchylaj się jak skur... mocno. Nie trzeba nawet d--y przesadzać. Zaufaj trochę sprzętowi i koniecznie patrz na czesc ósemki ze dwa-trzy metry do przodu. Jak wjeżdżasz na łuk to już patrz na wyjazd
@DominiCanes: Pierwszy raz zdawałam jak było -6 stopni i nie dali mi rozgrzać silnika i mi szarpało moto. Za wszelką cenę chciałam zrobić te ósemkę i się w-------m. A za drugim zapomniałam czy na szybkim trzeba dwa razy przejechać że średnią 30. Przejechałam raz z 34 km/h, instruktorka mi tam skacze ze szczęścia a ja geniusz myślę czy znowu mam cisnąć czy nie. Bałam się, że przejadę za wolno. No
dziś właśnie pokazana cała klasa waszego Szczęsnego, nic typ nie wybronił, wszystko co miał wpuścić to wpuścił, to że wcześniej nie wpuszczał to efekt tego że obrona dobrą robotę robiła po prostu
Był mały problem przy slalomie czy jak to tam nazwać 30km/h
Za pierwszym podejściem miałem 29 km/h co mnie troszkę zestresowało, ale 2 podejście 34km/h
Pozwolę sobie zawołać wszystkich plusujących.
Pięknego dnia, moi mili!
@BezSiekieryNiePodchodz: rób rób, bo warto :D
@luk04330: na 1 strzał raczej kawę ninja wezmę, nie będzie szkoda w razie szlifu ( ͡º ͜ʖ͡º)
@interpenetrate: na ósemce przesiadam się dupą lewo/ prawo, w zależności od kierunku skrętu. Co do wolnego przy 30 km
@powaznyczlowiek: dziękuję
Ja na swój egzamin pojechałem moto 600 i największy problem był taki, że czułem się na początku jak na rowerze (wtedy zdawało się na 250 cc), po egzaminie prosto na mazury :)