Wpis z mikrobloga

@Fekalny_okuratnik: ja kiedyś wstawiłem na wykop screena DOMYŚLNYCH podpowiedzi google po wpisaniu "polki to" i mój wpis został usunięty, także wszystkiego się można spodziewać xD
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: EJ zacząłem sprawdzać te badania i akurat tutaj w 48. coś ci się pomyliło, bo wnioski z badania są zupełnie odwrotne xD
Monogamia SERYJNA zwiększa sukces reprodukcyjny u mężczyzn w przeciwieństwie do monogamii KLASYCZNEJ, a u kobiet nie ma powiązania

Napisałeś:

48. Monogamia zwiększa sukces reprodukcyjny u mężczyzn, ale nie
  • Odpowiedz
@Bananek2: Rzeczywiście masz rację, widocznie pominąłem dodanie jednego słowa do wpisu i niestety nie mogę już tego edytować. Logiczne jest, że mężczyzna, który posiadał x partnerek będzie miał prawdopodobnie więcej dzieci.
Klasyczna monogamia natomiast zwiększa sukces reprodukcyjny, ale tylko u nieatrakcyjnych mężczyzn, którzy normalnie byliby skazani na incelstwo, ale badanie bezpośrednio się do tego nie odnosi.
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: To nie ja zakładam nonstop tematy, w których postuje screeny innych użytkowników, to nie je ja "wołam" ludzi do różnych postów, ja sobie w spokoju lubię podyskutować na poziomie a nie się obrażać. Z takimi ludźmi rozmawia się wspaniale. Może kiedyś także dotrzesz do tego poziomu, czego serdecznie życzę, bo naprawdę żyje się wtedy lepiej, szkoda czasu na bycie sfrustrowanym człowiekiem, miłego weekendu :)
  • Odpowiedz
a sojowi chłopcy się burzyli, gdy pisałem im to:-)

@stray_dog: Dlaczego mają nie popierać socjalizmu? W przeciwieństwie do kobiet tylko państwo może im pomóc, społeczeństwo odrzuci ich jak będą mieli problemy.
  • Odpowiedz