Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +228
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +3

Chciałem wziąć przykręcany do ściany, na przykład coś takiego, ale tak się zastanawiam czy nie jest tak, że trzeba go jakoś bardzo mocno przykręcić, żeby nie wyleciał ze ściany. Moja waga 80kg, ale wydaje się, że i tak siły działające na mocowanie, śruby i ścianę są dość duże i zwyczajnie boję się, że kiedyś wyrwę go ze ściany.
Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie?
#mirkokoksy #silownia
@Loginconajmniej4znaki: igranie z ogniem xD na moich oczach pod ciężarem kolegi taki drążek co go nikt od futryny przez 10 lat nie był w stanie odkręcić i nawet był malowany z resztą mieszkania zgiął się i odpadł jakby nigdy nic xD inny kolega spadł z drążkiem rozporowy
@bart0sz: Mam podobne doświadczenia z rozporowymi, dlatego takie rozwiązanie odrzucam na starcie.
źródło: comment_1654778353Q2dk5AHT4VQ91wGDo6zs1A.jpg
Pobierzźródło: comment_165481136846qKxWQnNlpn74ZxTPX70z.jpg
Pobierz