Aktywne Wpisy
jegertilbake +112
"Dzisiaj średnia globalna temperatura powierzchni morza w przedziale 60°S–60°N po raz pierwszy przekroczyła barierę 6 sigma, osiągając 6,08 odchylenia standardowego powyżej średniej z lat 1982–2011. "
Thisisfine.jpg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#globalneocieplenie #klimat #zmianyklimatu #neuropa #nauka #ciekawostki
Thisisfine.jpg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#globalneocieplenie #klimat #zmianyklimatu #neuropa #nauka #ciekawostki
#rozowepaski w większości przypadków (pomijając jakieś nieogarnięte lunatyczki) doskonale zdają sobie sprawę, że odmowa współżycia to koniec związku. I jedynym sensownym rozwiązaniem dla faceta jest odejść. Obojętne jak to dziewczyna opakuje ("przez pigułki spadło mi libido", "głowa mnie boli", "najpierw wyrzuć śmieci", "zmęczona jestem" itp bullshity).
ALE, wiedząc że facet to głupie zwierzę, które same wchodzi w pułapki, bardzo często bidok zostaje godząc się na mniej-lub-bardziej (zwykle mniej) świadomy układ.
@Kaskaderek89: klasyka gatunku. Powodów - obiektywnych - jest trochę. Wydumanych jeszcze więcej. Jak coś się nie podoba facet kończy z rozwodem z latami płacenia alimentów. Czy zasłużył czy nie - obojętne. Wielu zasłużyło. Dlatego lepiej zorientować się przed ślubem, na ile się oczywiście da. Trzeba patrzeć na troskę i empatię a nie