Aktywne Wpisy
kamilxpompa +1207
Audi to stan umysłu #trzecieoko #powodz
RenkaRenkeMyje +1913
Swoją drogą komiczna sytuacja, że wladze w moim mieście zakazały dzisiaj picia wody z kranu i pisały aby zaopatrzyć się w sklepową.
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
#pytanie #kiciochpyta
Dziombki wy moje wprowadzenie eugeniki dałoby politycznie ścieżkę działania ukrytym neonazistom, już kilka razy próbowali ale się nie udało i zawsze kończyło się na żydach w obozach albo obowiązkowej sterylizacji niebiałych kobiet.
@Sin-: A teraz poszukaj wykresu z "niewolniczą" Arabią i równouprawnioną Europą.
Powiesz "inne warónki majo!!!" To poszukaj dzietnosci muzułmanek we Francji i dzietności rodowitych
Komentarz usunięty przez moderatora
@7160: ale co ty do mnie mówisz wogole? xD
typie, jeśli ktoś uważa, że seksualność jest jak proszek do prania, że dzięki reklamom to kupi i widząc film czy zdjęcie gdzie całuje sie dwóch typów, czy dwie laski,
Komentarz usunięty przez autora
@eltanol3000: No i super - brawo za tolerancję.
@7160: co ma do tego tolerancja w ogóle? przecież pisze zupełnie o czymś innym.
Komentarz usunięty przez autora
@7160
Dla mnie to powinieneś leczyć się psychiatrycznie. Już bardziej dosadnie tego nie można napisać.
Zresztą to jest żałosne tłumaczenie pseudo faceta który nie rozróżnia fikcji od rzeczywistości. Jeszcze pisze do mnie (do kobiety) takie rzeczy. Znawca kobiet się znalazł no. Marzenia e-------e jakieś części osób porównuje z prawdziwym gwałtem - no co trzeba mieć w głowie to ja nie wiem: pustkę.
I
Ja wiem, że to smutne, ale jak się nad tym głębiej zastanowisz to po prostu coś w tym jest i nie ma jak tego wyprzeć. Przeciętny polak nadaje się na prostego niewolnika. Z resztą memy o Januszu to takie nowoczesne potwierdzenie
- pary homo powinny móc normalnie się hajtać i adoptować dzieci
- marihunanen i p---------a legalna
- zastanawiam się, że głosować nie powinno się tylko do pewnego wieku
- eutanazja legalna (wiadomo, zapewne na jakichś warunkach)
- sprzedaż zwierząt w
@laki1: wtedy mocno by spadła dzietnośc i nie mialbys emerytury
@Sin-: Ale wiesz, ze nie każda taka jest? Bo są różne.
*chyba, że aborcja jest moralnie lepsza od zabicia zwierzęcia, bo ono cierpi i się boi.
*małżeństwa homoseksualne powinny być dozwolone, religia bez jakiegokolwiek wsparcia finansowego z pieniędzy publicznych. Jak ktoś chce to niech przekaże na nią swój 1% podatku.
ogólnie kontrowersyjne.
Kwestia prawa do głosu i licencji na dziecko to miecz obusieczny ;)
Można bardzo łatwo zrobić idealne exploity to wprowadzenia autorytarnego państwa pod płaszczykiem merytokracji ( ͡º ͜ʖ͡º)
a g---t nie jest z definicji wbrew woli ofiary?
@7160:
@ruda_stuleja: Co miało zaboleć? Wysrywy rudej stulejki XD? Może ciebie by takie coś zabolało, więc myślisz że inni funkcjonują podobnie i także przejmują się opiniami kogoś tam w internecie?