Aktywne Wpisy
vitovia +83
Środa. 11 września.
Czesi uzyskują modele pogodowe pokazujące duża anomalie. W tym samym dniu powoluja sztab kryzysowy.
Czwartek. 12 września. Czesi rozpoczynają spusty zbiorników retencyjnych, szykując się na dużą wodę. Przygotowują też worki z piaskiem. W tym samym czasie prognozy w Polsce zapowiadają deszczowy weekend.
Piątek. 13 września. Zaczynają się lokalne podtopienia, Czesi informują że najgorsze przed nami. W Polsce premier mówi, że prognozy były przesadzone i nie ma się czego obawiać.
Sobota. 14 września. Woda zaczyna zalewać coraz większe tereny na Dolnym Śląsku i Opolszczyźnie. Przepelnione zapory po polskiej stronie rozpoczynają spust wody pogarszając i tak dramatyczna sytuację.
Niedziela. 15 września. Sytuacja jest katastrofalna. Polski Rząd rozpatruje uznanie stanu klęski żywiołowej. Rządowe trolle rozpoczynają w internecie akcje, że winny powodzi jest poprzedni rząd nie budujący zapór wodnych.
Czesi uzyskują modele pogodowe pokazujące duża anomalie. W tym samym dniu powoluja sztab kryzysowy.
Czwartek. 12 września. Czesi rozpoczynają spusty zbiorników retencyjnych, szykując się na dużą wodę. Przygotowują też worki z piaskiem. W tym samym czasie prognozy w Polsce zapowiadają deszczowy weekend.
Piątek. 13 września. Zaczynają się lokalne podtopienia, Czesi informują że najgorsze przed nami. W Polsce premier mówi, że prognozy były przesadzone i nie ma się czego obawiać.
Sobota. 14 września. Woda zaczyna zalewać coraz większe tereny na Dolnym Śląsku i Opolszczyźnie. Przepelnione zapory po polskiej stronie rozpoczynają spust wody pogarszając i tak dramatyczna sytuację.
Niedziela. 15 września. Sytuacja jest katastrofalna. Polski Rząd rozpatruje uznanie stanu klęski żywiołowej. Rządowe trolle rozpoczynają w internecie akcje, że winny powodzi jest poprzedni rząd nie budujący zapór wodnych.
CH3j +127
#powodz Stronie Śląskie - przed wodą i w wodzie
#pytanie #kiciochpyta
Argument siły jest ważny i działa w dużej mierze przypadków
Mikroekologia (taka którą każdy może prowadzić) może dać nam lepszą przyszłość
Kontrolowany ale możliwy dostęp do broni dla obywatela jest ważnym czynnikiem bezpieczeństwa
Każdy dorosły powinien być w pełni odpowiedzialny za swoje wybory i ponosić ich konsekwencje
Kult bycia ofiarą jaki teraz wszędzie widać jest zły i prowadzi do nadużyć
ale
Gdyby nagle z dnia na dzień dużo ludzi samych z siebie zaczęło palić kościoły, wieszać księży i w inne sposoby usuwać z państwa oraz społeczeństwa wszystko co religijne to bym do nich dołączył.
@Sin-: No chyba, że trzeba zmusić mężczyzn do
- wojny
- płacenia na cudze dziecko
-
@eltanol3000:
Jak czytam co napisał @Zgrywajac_twardziela to zgadzam się z eugeniką zarodkową, bo nie widzę problemu w aborcji, szczególnie na wczesnym etapie; eutanazją, zabieraniem dzieci, pozwoleniem na dzieci (obejmującym testy, kursy itp.)
Oraz że na tych dwóch kontynentach powinna być wprowadzona polityka ograniczania populacji.
@Zgrywajac_twardziela: Nie wiem jak ci to wyjaśnić bez obrażania... więc sory jak zabrzmię jakbym cię atakował ale inaczej nie umiem.
Bandyctwo to jest k---a wtedy jak ktoś kto zarabia miliony ma takie wpływy że nie tylko płaci taki sam podatek ale jeszcze go będzie unikał zmniejszał itd. A mając tyle hajsu może robić co chce a im hajsu więcej tym ciężej kogoś takiego kontrolować. aż dochodzi do sytuacji gdzie mamy korporacje tak potężne z powodu posiadanych pieniędzy że w rzeczywistości to one kreują
@ruda_stuleja: O, to dobrze się składa. Ja w drzewie genealogicznym mam germańskich przodków, więc prawdopodobnie jestem mniej słowiański niż Ty. Wracając do meritum to przydałby mi się
Komentarz usunięty przez autora
@Sandrinia: Ja np. jestem rasistą, ale to też nie jest tak, że jakoś szczególnie obawiam się o tym mówić na żywo. W Polsce raczej nie ma za dużo mniejszości etnicznych, więc to nie tak że muszę się jakoś szczególnie obawiać ataku oburzonej małpy.
Ten system nie działa i nigdy nie zadziała.
@Robert_Edwin_House: Ale Ty jesteś szurnięty naprawdę.
Komentarz usunięty przez autora