Aktywne Wpisy
Gumez +499
Moja mama dzisiaj zmarła. Rak ją wykończył. Była bardzo wierząca, wiec proszę chętnych o modlitwę #modlitwa #mirkomodlitwa

yourgrandma +19
źródło: b237060886f597eded3ad19b1a53f5a5d0dd63d287cdfe27c61f4f54a4fba1da
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Daddy! Daddy! DO! (Kaguya-sama: Love is War?) 21.8% (54)
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 60.5% (150)
- Flashback (Kokkoku) 8.1% (20)
- Gigi la Trotolla (Dashu Kappei) 9.7% (24)

Druga sprawa to #rozdajo dla osób obserwujących mój tag (tam wyżej) lub mnie. Po przyjeździe do Japonii 12 osób wyślę pocztówkę z dodatkowym prezentem do kwoty 3200 jenów (około 100zł). Pocztówki będą wysyłane co miesiąc (żebym się wypłacił xD) z różnych miejsc Japonii, dlatego niektórzy mogą wylosować swoją pocztówkę dopiero na Sierpień 2023r., będzie decydować kolejność wylosowania. A samo losowanie odbędzie się 15 Czerwca, za tydzień.
Osoby, które tematem nie są zainteresowane, a nie chcą być wołane przez tagi #japonia polecam dodać mój tag #sziszucontent i jeśli tagi będą działać poprawnie to nie powinniście widzieć moich wpisów.
Miłego!! :D i jak macie jakieś pytania związane z aplikowaniem o taką wizę i sam wyjazd to nie krępujcie się
źródło: comment_16546791455eGXySX6rfXCzoPPkYaxm8.jpg
Pobierz@Shishu: wiadomo, najlepiej wszystko na Białka zrzucić ( ͡° ͜ʖ ͡°) w sumie zasubskrybuję dla contentu kolejowego, skoro to Twoje zboczenie zawodowe to wrzucaj też jakiś cięższy materiał typu SRK
@blablabla69: dzięki świnko
Serwus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W jaki sposób podobne?
@wasaty_m3ksykanin: mam dużo opcji, ale nic pewnego, bo dopiero od dziś mogę aplikować. bez wizy to mogłem sobie popatrzeć
@xDyzio: hehe, tylko quality content. no dobra, od teraz tak