@Pralko-suszarka: Ale Ty jestes zalosny xdnie widzisz, ze sie blaźnisz typie? Laska ci dobrze pisze, a ty sie napalasz na to spotkanie jak napalony prawiczek, ktory mial pierwsza polucje w nocy, albo sie spuścil w gacie.. Spotkanie w realu ma wyjść samo z siebie i oczywiscie, ze najpierw trzeba troche popisac by zobaczyc czy macie wspolne tematy, a nie od razu do reala jak jakis psychol
@Kenneth66: @piotrveyner: Na miejscu tej laski tez bym sie z OPem nie spotkal xD @Pralko-suszarka Ty w ogole nie potrafisz pisac z rożowymi i wiem ze caly czas trollujesz ( ͡°͜ʖ͡°)
@userrrr: no może i się zesrał za bardzo w tej rozmowie i trochę czuć frustrację ale z tym że laski w rozmowie są drętwe to się zgodzę w 100%. I nie pisz mi nawet że dla przegrywa są drętwe a dla chada nie xD. Robiłem eksperymenty na tinderze, badoo i różnych chatach online z fejkową mordą oskarka 8/10 i dalej są nudne i drętwe. Mega ciężko typowi 8/10 wciągnąć taką
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
źródło: comment_1654610383kmge1fK4j3Gn0VqnDSDnrr.jpg
PobierzZnajdź taką, która jest ciebie warta
Zostaw inne, by łez nie musiała nieść Warta
Powodzenia!
@Pralko-suszarka: nie rob tego miras, nie warto
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Pralko-suszarka: kiedyś pisałeś że chętnie byś się umówił za kasę na sponsoring także czemu nie zaproponujesz jej takiego układu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)