Aktywne Wpisy
szymski1 +59
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +78
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
"Jego śmiercią wykop się nie zdumiał,
wylogował się z życia, bo z terminala nie umiał"
Nie wierzę, że ktoś non stop pier*oli takie bzdury, że mu źle w pracy i nadal tam siedzi.
Skoro to jest tak toksyczne środowisko to powinien dawno pójść gdzieś indziej.
@E_v_e_l: oj znam takich... I można im tylko pomóc w jeden sposób, wręczając wypo, co ostatnio przydarzyło się koledze w pracy po 9 latach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Narzekał, narzekał, aż sami z niego zrezygnowali, bo za wolno robił.
@suqmadiq2ama bohater, na którego nie zasługujemy? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak po jednej tyradzie żali, ktoś mu wprost powiedział żeby zmienił projekt/firme skoro mu tak zle, to się tylko zapowietrzyl :)
To bylo ponad dwa lata temu jak bywaliśmy jeszcze w biurze- przed pandemia...koIes oczywiście pracuje dalej:)