Aktywne Wpisy

jan-fifalski +154
2023 ilość rejestracji chińskich samochodów 370
2024 ilość rejestracji chińskich samochodów 11000
strzelamy sobie w kolano czy początek końca zachodniej motoryzacji?
#motoryzacja
2024 ilość rejestracji chińskich samochodów 11000
strzelamy sobie w kolano czy początek końca zachodniej motoryzacji?
#motoryzacja
źródło: obraz
Pobierz
PanRatel +856
#nieruchomosci znów w Sztumie? Za co?
źródło: temp_file6180930343547840922
Pobierz

źródło: comment_1654539861urWoMJuA7ez1m8FLmejxBu.jpg
PobierzJa już niczego nie oczekuję
No
Wiec skoro wiadomo ze nie ma rozwiazania to po co je oczekiwac?
Po cholere zajmowac sie tymi ludzmi?
@ToKontoNieIstnieje: Czekaj, bo trochę nie czaję. To jakich Ty ludzi masz dookoła siebie? Nikt nigdy słowem do Ciebie nie zagadał? No ja też nigdy nie byłem dynamiczny i pewny siebie, sam znajomości nie zaczynałem, ale zwykle ktoś do mnie zagadywał i potem już leciało. Tu nie chodzi o to, że musisz być dynamiczny i pewny siebie, tylko po prostu nie bądź toksyczny i
Brak dynamiki i pewności siebie = brak znajomych
Tak u mnie zawsze było i nie da się tego przeskoczyć.
@ToKontoNieIstnieje Dokładnie. Chodzi o sposób mówienia, mowę ciała, kontakt wzrokowy. Co z tego, że ktoś ma super ciekawe zainteresowania jak sposób mówienia o nich usypia? A inny będzie mówił o jedzeniu kanapki z serem w taki sposób, że będziesz go z chęcią słuchać. To są umiejętności
Żadnych, kompletnie
@WielkiNos: Witam, poznaj mnie. To ja byłem wybierany na samym końcu. A o co chodzi?
to gdzie Ty żyjesz? Gdzie pracujesz?
Powiatowe w polsce B. Chwilowo nigdzie nie pracuję, za niedługo zaczynam w
@ToKontoNieIstnieje: Spoko :) Na jakim stanowisku? Słyszałem że są niezłe zarobki (przynajmniej w trójmieście) jeśli chodzi o napiwki :) Powodzenia
Zaopatrzenie i dostawy
Jak
@ToKontoNieIstnieje: To dość dziwne, bo mam wrażenie że to jest jednak dość naturalne żeby poznać nową osobę z którą się pracuje. To Twoja pierwsza praca?
Jak chcesz czasem pogadać o pierdołach zamiast się żalić na życie na wykopie to napisz na priv. czym się interesujesz?
Pierwsza po przerwie, wcześniej też pracowałem w gastro, trochę w księgarni i jako kierowca.
Ja
@ToKontoNieIstnieje: Trochę tak, a trochę nie. W sensie niekoniecznie szukania nowych znajomości, ale jak z kimś masz przebywać przez 8h to jednak głupio go nie poznać chociaż trochę, co nie? xD
Ostatnio "Zbyt głośna samotność" Hrabala, a teraz zaczynam "Żart" Kundery. Widziałem ekranizację tej drugiej i była naprawdę dobrze zrealizowana, bardzo ciekawy film dlatego postanowiłem przeczytać pierwowzór. Czeskie poczucie humory i filmach i książkach z tamtych lat idealnie koresponduje z moim. Zobaczę sobie później, to co poleciłeś, dzięki.
Z takich astronomicznych rzeczy widziałeś „cosmos” DE grassea tysona? Mam tez jego
@rottenkitten321: Wberw - w mojej opinii głupiemu - powiedzeniu nie jest jakieś dziwne albo trudne do zrozumienia. Nie rozumiem skąd to porzekadło się wzięło. Normalne, ciekawe kino, jedynie sposób przedstawiania scen humorystycznych może być nieco inny. Taki słodko - gorzki humor. No i te filmy które wymieniłem to lata 60, z nowszych produkcji to raczej trzymam się mainstreamu, pomijając filmy o superbohaterach. Też jeżeli chodzi o nowsze kino