Aktywne Wpisy

Bunch +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Drugie zdanie - nie zgadzam
Nie trzeba nigdzie isc mozna przez kamerke albo sam voice call
1.
Tak ma przegryw tylko nie z 1 osoba, a z większością jak nie ze wszystkimi.
Tak ma przegryw tylko nie z 1 osoba, a z większością jak nie ze wszystkimi.
@WielkiNos: Nie.
@rottenkitten321:
Brak dynamiki i pewności siebie = brak znajomych
Tak u mnie zawsze było i nie da się tego przeskoczyć.
Z tego co widze juz ustaliliscie, ze kobiety sa bezwzgledne i chca najlepszych/najprzystojniejszych/najwyzszych itd.
O ile mi wiadomo nic nie sprawi ze nagle urosniesz 20cm - ani terapia, ani silownia, ani religia - to chyba oczywiste, wiec w czym problem?
Czemu z uporem placzecie jakby nagle cos jednak mialo to sprawic? Zaprzeczanie fizyce czy o