Wpis z mikrobloga

• 108
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@t00b33: ale tak całkiem serio, to dobry terapeuta (sam przerobiłem 5) ma sens. Siłownia też. Nie wiem, czy pomaga znaleźć sens w życiu, ale jakoś lżej się mierzyć z kolejnymi dniami.
  • Odpowiedz
@qazwsc123 wszystkie rady bardzo fajne itd., ale.. nigdy nie poznałeś kogoś, z kim byś nie chciał mieć po prostu do czynienia? Ta osoba była nieciekawa, nudna, spokojna, wrażliwa, nieśmiała itp. i nic by do twojego życia nie wniosła znajomość z kimś takim, nie było sensu mieć z nią w ogóle do czynienia?

Tak ma przegryw tylko nie z 1 osoba, a z większością jak nie ze wszystkimi.
  • Odpowiedz
@qazwsc123 wszystkie rady bardzo fajne itd., ale.. nigdy nie poznałeś kogoś, z kim byś nie chciał mieć po prostu do czynienia? Ta osoba była nieciekawa, nudna, spokojna, wrażliwa, nieśmiała itp. i nic by do twojego życia nie wniosła znajomość z kimś takim, nie było sensu mieć z nią w ogóle do czynienia?

Tak ma przegryw tylko nie z 1 osoba, a z większością jak nie ze wszystkimi.

@WielkiNos: Nie.
  • Odpowiedz
@t00b33: @ToKontoNieIstnieje: @WielkiNos: no ale czego wy oczekujecie bo nei rozumiem?
Z tego co widze juz ustaliliscie, ze kobiety sa bezwzgledne i chca najlepszych/najprzystojniejszych/najwyzszych itd.

O ile mi wiadomo nic nie sprawi ze nagle urosniesz 20cm - ani terapia, ani silownia, ani religia - to chyba oczywiste, wiec w czym problem?

Czemu z uporem placzecie jakby nagle cos jednak mialo to sprawic? Zaprzeczanie fizyce czy o
  • Odpowiedz