Aktywne Wpisy

okusuri +1134
miałem dziś nieprzyjemne spotkanie z p0licją, mianowicie zaparkowałem koło dworca i nie byłem pewien czy parking jest płatny czy nie bo znak miał tylko P bez dopisku "płatny", zobaczyłem patrol i naiwnie podszedłem do nich licząc że mi pomogą
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana

derylio1 +242
#chwalesie dzisiaj spłaciłem mój #kredythipoteczny
Kredyt nie jakiś duży, 400k wzięty tuż przed pandemią. Oprocentowanie było całkiem przyzwoite 3.58% ze stałą stopą przez 5 lat. Jako, że stała stopa niedługo się kończy postanowiłem ściągnąć z szyi pętl
Kredyt nie jakiś duży, 400k wzięty tuż przed pandemią. Oprocentowanie było całkiem przyzwoite 3.58% ze stałą stopą przez 5 lat. Jako, że stała stopa niedługo się kończy postanowiłem ściągnąć z szyi pętl
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

jest niewidoma od zawsze raczej, miała koci katar, te oczy nie zdążyły jej się pewnie nawet dobrze otworzyć, znaleziono ja gdy miała dwa miesiące gdzies pomiędzy samochodami, z nami jest już jakies 4 miesiące, tak wiec miesiąc-dwa i będzie miała rok
Strasznie towarzyska, radzi sobie super, czasem na wykopie doradzają mi żebym ją uśpiła i zakończyła jej męki, dlatego na wstępie w poście muszę mówić, ze lepiej by było jakby stara cie uśpiła, bo jak pisze to w komentarzu, to moderator usuwa to co ja napisałam, ale jak ktoś mi pisze ze mecze zwierzaka który pewnie marzy o śmierci i mam uśpić zdrowego, normalnego kota który cieszy się życiem, to jest wszystko w porządku
najbardziej na świecie chciałabym żeby moj kociak nie musiał się czuć gorszy, umiał wszędzie wchodzić i żeby zawsze wygrywała bójki (jak się tłucze to jest nie do zatrzymania, pierze kota który wchodzi jej w drogę płaska łapa uderzając o łeb, luje ogluszacze jak u bonusa bgc)
specjalnie dla niej kupilismy duży drapak, który zajmuje dużo miejsca, do tamtej pory używaliśmy małych i kartonowych bo pozostałej dwójce kotów wystarczało to do ostrzenia pazurków, ona chce i lubi się wdrapywać.
Jest tez zabierana wraz z innymi kotami na spacery w przyczepce rowerowej dla dzieci (polecam każdemu, koszt około 800 zł ale można zabierać koty na spacer 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ)
Jedyne różnice jakie widzę pomiędzy nią a reszta kotów, to ta, ze ona lubi być czesana i kiedy podstawi się jej pod łepek dłoń, ona położy na nią łeb i tak zostanie (。◕‿‿◕。)
#pokazkota #kot #koty #zwierzaczki #zwierzeta #kotki #chwalesie
źródło: comment_1654506549MGCOV9yfEn2VE2SmTgika8.jpg
Pobierz(no i się udaje bo mi jest głupio odmówić niepełnosprawnej)
źródło: comment_16545074399hgXIeHqZyDHxyXxqXAynW.jpg
PobierzNiepełnosprawne, ale w pełni radosne kitku (。◕‿‿◕。)
@czaszkopranie: ej a nie da się jej naprawić oczek? aż łezka sie kręci.....
@cutecatboy: obraca łepek za dźwiękiem bardziej, niż koty z oczami (。◕‿‿◕。) i umie mrugać tymi miejscami po oczach, wyglada jakby je odkładała na trochę po prostu, jak okulary XD
miałam kociaka dwa lata temu z kocim katarem i oczy zarastały mu ropa i były jak skorupa, mamy go od pani która opiekuje się wieloma kotkami (musi być taka lokalna