Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 484
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@komakow: jest jeszcze inna sprawa - wszystko staje się mniejsze. Kupiłem sobie wczoraj lodzika na patyku, firmy której często kupowałem, odwijam papierek - o krła!! o połowę mniejszy niż wcześniej.
  • Odpowiedz
@M83_: Odpowiedz, ze na całym świecie szaleje inflacja to żadna odpowiedz. To, ze inne kraje zamykały businessy i drukowały pieniądze to nie jest dla naszego rzadu żadne usprawiedliwienie. Tak samo drogie paliwo, marża Orlenu, rozdawnictwo. Nasz rząd chętnie wskazuje winnych wszędzie, tylko nie u siebie. Energia droga, paliwa drogie, inflacja wszędzie. A kto sprzedawał prawa do emisji i rozdał kasę? A kto rozwalił podatki polskim ładem? Inflacja ze względu na
  • Odpowiedz
Nawet fryzjer zaczął mnie wkurzać, bo dwa lata temu płaciłem 25zł, dziś po dwóch podwyżkach już płacę 40. Poważnie zastanawiam się nad kupieniem maszynki, różowa mnie obetnie tak samo średnio jak fryzjer, ale przynajmniej gratis ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@komakow: ja sam się obcinam na 3mm. Mój fryzjer za prawie to samo bierze 50zł. Zwrot za maszynkę po 2 miesiącach. Muszę ustawić puszkę i wrzucać 50
  • Odpowiedz
@Lsrd: co do aperola polecam kupic martini spritz w biedrze, prosecco, pomarancze i wode gazowana. lod w kostkach z zamrazarki. za ~65 zl masz 5 drinkow w domu. juz od jakiegos czasu tak robie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@gnt_1: wracaj robić w fabryce azbestu, byle szybciej i nie narzekaj bo Pan nie pozwoli Ci dalej pracować i Cię zwolni xD

I nie wychylaj się

Tfu
  • Odpowiedz
I bardzo dobrze... może wyborcy naszych przedstawicieli narodu choć w części się zastanowią skąd ten wzrost cen i pomyślą nad urną. Choć w sumie na to bym nie liczył, ten naród po wojnach, komunie i PRL-u jeszcze długo nie wybierze mądrze.
  • Odpowiedz
Nawet fryzjer zaczął mnie wkurzać, bo dwa lata temu płaciłem 25zł, dziś

@komakow: dlatego się kupouje maszynke i goli na łyso, niezliczone ilości pieniędzy i problemów ograniczyłem dzięki temu.
  • Odpowiedz
Nawet fryzjer zaczął mnie wkurzać, bo dwa lata temu płaciłem 25zł, dziś

@komakow: dlatego się kupouje maszynke i goli na łyso, niezliczone ilości pieniędzy i problemów ograniczyłem dzięki temu.

@wolter_wait: Jak masz poczucie estetyki parapetu to są jeszcze inne tipy: nie trzeba malować i w ogóle remontowac mieszkania, nie trzeba wymieniać oleju w samochodzie, myć się można raz w tygodniu itd.
  • Odpowiedz