Aktywne Wpisy

Leniek +533
Przeciwko nocnej prohibicji protestować może tylko łeb przeżarty alkoholem na wylot.
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
źródło: image
Pobierz
Virage +213

w razie czego wjedzie zapomoga dla elektoratu a ty nawet nie piśniesz pozdro
źródło: comment_1654529715FHzER4iWpHwqhd2URRHsFT.jpg
Pobierz@komakow:
@komakow: ja sam się obcinam na 3mm. Mój fryzjer za prawie to samo bierze 50zł. Zwrot za maszynkę po 2 miesiącach. Muszę ustawić puszkę i wrzucać 50
Komentarz usunięty przez moderatora
I nie wychylaj się
Tfu
@komakow: dlatego się kupouje maszynke i goli na łyso, niezliczone ilości pieniędzy i problemów ograniczyłem dzięki temu.
@komakow: dlatego się kupouje maszynke i goli na łyso, niezliczone ilości pieniędzy i problemów ograniczyłem dzięki temu.
@wolter_wait: Jak masz poczucie estetyki parapetu to są jeszcze inne tipy: nie trzeba malować i w ogóle remontowac mieszkania, nie trzeba wymieniać oleju w samochodzie, myć się można raz w tygodniu itd.