Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
VanGogh 0
Jesteście zdania , ze shiro i interz przypadkiem się wpakowali w to "Z" czy uważacie, że specjalnie a teraz tylko udają?
#csgo
Jak było?
Czyli fnx też z premedytacją wpakował to "Z" ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://csgoskins.gg/items/sticker-fnx-gold-antwerp-2022
U niego jest bardziej wyraźne, niż i tych dwóch wyżej xD
Tutaj na zdjeciu jest pokazane jak ma wygladac przykladowy podpis wiec to poprostu jest podkreślenie, czy bylo to celowe czy nie wyszlo niesmacznie
@xBURN: dla mnie to nawet BEZ względu na poglądy, bo rusek to jednak rusek