Aktywne Wpisy

szcz33pan +2559
Koniec roku to czas podsumowań, zatem znowu trzeba było sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe spadają, nawet ceny nieruchomości spadają. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe spadają, nawet ceny nieruchomości spadają. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: Indeks_Kebaba_2025_grudzien
Pobierz
balbezaur +808

źródło: comment_EQfDM0WXf3muoQW6sgSRNL3mlAYG4uxy.jpg
Pobierz@mrmydlo byłeś 37 sekund szybszy :) misja apollo jest bardzo dobrym kompendium wiedzy lotów kosmicznych.
Tak wygląda ten potworek na daną chwilę.
źródło: comment_IGJjMFT23IVRvJPthSxRMEUHxepfwTXg.jpg
PobierzA dotąd sięga po wypaleniu całego paliwa, nieruszony główny silnik. Aby misja się powiodła zasięg musi się przynajmniej przeciąć z orbitą księżyca. Wtedy głównemu silnikowi starczy paliwa aby naprostować kurs, wylądować i wrócić.
źródło: comment_ALzmgCOClq06SBboUTiPgS9i85VFp8kN.jpg
PobierzNie leć prosto w górę, na 10 tys km skręcaj na 90 stopni, tak żeby zrobić orbitę mniej więcej na 100 km nad Kerbinem. Stąd zabieraj się do dalszej drogi.
A statki łączysz na orbicie przy pomocy doków.
Co prawda nie masz jeszcze możliwości korzystania z tego zbiornika, który poniekąd zresztą został użyty na wyrost, ale daje pogląd na to jak dostać się na orbitę od strony mechaniki:
@Khaine: gram w karierę. Musisz zbadać porty dokujące aby tworzyć takie rzeczy:
źródło: comment_CyH74rrdgYOt1tGpgZYz3Eja1zXQ7dmm.jpg
Pobierzhttp://imgur.com/a/sYKTo
źródło: comment_sYLGAUgAZZRqD9q2UibFlLAFnYGzEeKz.jpg
Pobierz