Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Khaine: Jednym lądowaniem na księżycu powinieneś zebrać z 500 pkt, może więcej, nie pamiętam już. Kilka rożnych kraterów i już jesteś daleko do przodu z badaniami :) A lekkim lądownikiem powinieneś wrócić przy 200, może 250 jednostkach paliwa, nie jest to takie trudne :)
  • Odpowiedz
to wyślij na razie bez powrotu, nauka wymaga poświęceń ;). W górach na kerbinie badałeś? pomiary w wodzie robiłeś? pomiary na orbicie słońca?
  • Odpowiedz
@Khaine: Tak. Twoim sposobem nigdzie dalej nie dolecisz. Pooglądaj filmiki na YT i zobacz jak to wygląda. Ewentualnie zainstaluj M------a i w trybie sandboxa zobacz jak to robi komputer, a później rób to samo.
  • Odpowiedz
@Khaine: Potrenuj trochę na sandboxie. Ja w karierze swoją drugą misje wysłałem na orbitę mun i powrót, a 3 na minimus z lądowaniem i powrotem. Następne latały już do innych planet. Potrenuj po prostu budowę rakiet, i mechanikę lotu, to będziesz latał i na takich śmieciach gdzie chcesz :)
  • Odpowiedz
No szlag by to trafił ;/ Drugiej takiej farciarskiej szansy, że akurat byłem w kolizji z księżycem nie będzie. Chociaż w sumie mogę przeczekać start i tyle ;D
  • Odpowiedz