Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +41
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
Moseva +123
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Skargi go UODO uja dają, więc postanowiłem wejść na ich stronę i zgłosić prośbę o usunięcie danych. Tutaj też nie zawiedli.
Martwi mnie ilość i treść zgód, bo o ile wyrażenie zgody na kontakt w ramach tego zgłoszenia jest dla mnie uzasadniony, to kontakt marketingowy partnerów handlowych jest już chyba jakimś babolem. Ktoś może się wypowiedzieć jak to prawnie wygląda?
https://asmanta.com/kontakt-do-iodo/
#eurocallcenter #asmanta #oszukujo #pytaniedoeksperta #prawo
źródło: comment_1654167792QWEqN4EwdcGXT86dSsxlgE.jpg
Pobierzźródło: comment_1654177830Ddy9F7qDraXxyoWj8nsIt4.jpg
Pobierz