Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
finasteryd +130
Siema, stworzyłem ankietę do pracy dyplomowej i potrzebuję waszych odpowiedzi! Z tego powodu robię #rozdajo a wygranej osobie prześlę
150 PLN blikiem.
Link do ankiety: https://forms.gle/2Jn8rkxU3Pi8i9en9
Jedna uwaga: Ankieta jest skierowana do osób które nabyły mieszkanie/dom w ostatnich latach (2018-2023), więc serdecznie proszę o wypełnienie jej przez te osoby. Możecie też podesłać komuś, kto znajduje się w tej grupie „wybrańców” :D.
Losowanie dla plusujących (screen z wypełnieniem zwiększa szanse ( ͡°
150 PLN blikiem.
Link do ankiety: https://forms.gle/2Jn8rkxU3Pi8i9en9
Jedna uwaga: Ankieta jest skierowana do osób które nabyły mieszkanie/dom w ostatnich latach (2018-2023), więc serdecznie proszę o wypełnienie jej przez te osoby. Możecie też podesłać komuś, kto znajduje się w tej grupie „wybrańców” :D.
Losowanie dla plusujących (screen z wypełnieniem zwiększa szanse ( ͡°
A teraz się okazuje, że cały wzrost PKB Polski, którym chwali się PIS, wynikał z tego... że firmy sobie dopakowały magazyny zapasami po cenach z samej górki xD
Jak widać taka jest Polska mentalność - szybko szybko kupować, bo niebawem będzie jeszcze drożej, taniej to już nigdy nie będzie, tanio już było. Zarówno kredyciarze jak i prywaciarze w Polsce mają identyczną mentalność.
Bez tych zapasów (kupionych z resztą na samej górce) wzrost PKB Polski wyniósłby zaledwie 8.5 - 7.7 czyli 0.8%!
Przed nami kryzys - będzie bolało.
Swoją drogą jak tu inwestować skoro genialny plan PISu aka "wakacje kredytowe dla wszystkich, złe banki zasponsorują hehe" zachęcił banki do jeszcze bardziej drastycznego zakręcenia kurka z kredytem - https://www.wykop.pl/link/6685217/zmiany-w-promocjach-hipotek-przedwakacyjne-podwyzki/
Nie będzie kredytów, nie będzie klientów, nie będzie inwestycji.
#nieruchomosci #ekonomia #bekazpisu #gruparatowaniapoziomu #gospodarka
Jeśli ich za to winisz to raczej zapisz się do #grupaobnizaniapoziomu
@piotre-gie: Wszystko by szło gładko gdyby nie opozycja.
Tak słyszałem w TVP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dopiero wtedy można głosować na bylejakiego Tuska, a może do tego czasu już ktoś się pojawi nowy.
Kiedyś między różnymi
@haha123: możesz nieco rozjaśnic mi tą matematyke? bo nie rozumiem.
edit: dobra nie wazne. to jest minus, a nie zakres od do.
edit2: jednak 8.5-7.7 to jednak zbyt ostro nie uwazasz? przeciez firmy dalej by robily zapasy w ilosci normalnej, a nie calkiem zaniechaly.
@haha123: Dzień dobry. To pana pierwszy w życiu socjalizm? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlaczego? Dlatego bo jeżeli zapłace sąsiadowi 1000zł by wykopał dół, a sąsiad zapłaci mi 1000zł bym go potem zakopał to PKB wzrosło o 2000zł. A de facto straciliśmy obaj po kilka godzin z życia, wysiłek energetyczny a wynik końcowy
@dupasmoka: pewnie, masz racje. Jednak przy normalnych zapasach byłoby to jakieś 2%, może 3%, ale nie ma najmniejszych szans na 8.5%, którymi to już niebawem będzie się chwalił Glapiński na standupie. Aż szkoda oglądać najbliższy standup Glapińskiego, bo całość będzie się kręciła właśnie wokoło tych 8.5% + że wszystko gitara, NBP podniósł stopy w IDEALNYM momencie itd. ;D