Wpis z mikrobloga

Matko jak te rozowe paski potrafią calkiem inaczej wygladać na zdjęciach..
Zesprawoało mnie z taka jedną, bardzo ładną, wiec dziwilem sie ze mną gada. Przeszlismy na telegram, a ze tam nie maila zdjeic na profilowym, to wypersfadowalem jakies inne zdjecia, wyslala mi kilka i na kazdym wyglada inaczej.. na kazdym gorzej. I jakby mi kogoś innego wysyłała

Jak nie moglem uwierzyć ze to ona, to mi wyslala jeszcze jedną fotke z tego samego miejsca co na tinderze tylko w innym ujęciu (czyli ten sam makijarz i ubranie). No i w tej wersji wygląda lepiej / dobrze, ale nie wiem co tak naprawde jest prawdziwą wersji i czy próbowac sie z nią umawiac

#tinder
  • 13
@Fa1th: @Esarmist: tylko ze ja mieszkam na wsi, kolo miasta 45k, i zwykle po paru kartach juz sie nic nie wyswietla, a wiadome ze tez nie zawsze ja dam wprawo, nie zawsze sie wyswietle, ani nie zawsze ktos mi da w prawu, wiec w okolicach prawie nikogo nie łapie i musze suzkac dalej. Ta co teraz np. pokazuje mi ze jest 82km ode mnie, ale w praktyce to pewnie byloby
@essos: Mi dupa wysylala swoje foty, czy nawet filmy jak dupe wypina xD
Do dnia spotkania myślałem, że wiem jak wyglada. Az wysłała mi zdjecie nago stojąc przodem do lustra. I okazało się jak wiszący brzuch ma obrzydliwie. Wyglądała jak dwie różne osoby