Aktywne Wpisy

Metodzik +754
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

iquiet +12
Grzejniki aluminiowe to taki bubel, że szok.
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
źródło: image_picker_D6FF8D9F-FC65-4D1E-88F9-DFDA63751D30-5887-00000ED10FDCDE7D
Pobierz

Jedyna możliwością jest dbanie Ukraińcom rakiet dalekiego zasięgu aby mogli atakować cele w Rosji
Rosja też tej wojny nie wygrywa, z każdą kolejną próbą ofensywy widać że ma coraz mniejsze ambicje, jedynie na południu wojna od początku poszła tak
rosja przegrała ją mniej więcej po 2 tygodniach gdy wszyscy zobaczyli że to bandycki kraj straszący wszystkich wojskiem którego nie ma i mieć nie będzie a walczyć jest w stenie na jednym kierunku a i do tego brak im ludzi
Komentarz usunięty przez moderatora
@Jebwleb: neutralizacja ekonomiczna na razie im wychodzi, demilitaryzacja wręcz przeciwnie.
@Jebwleb: i nikt nie mówił o zdobywaniu Odessy czy "wyswabadzaniu" "okupowanych ziem DNR i LNR"?
Odessa. Nie wiem, o tym pisza w zachodnim internecie działania Rosji nie wskazywały na chęć zajęcia Odessy.
Dombas... Biorąc pod uwagę tempo wojny można uznać że nie jest tak ważny. Chodzi raczej o mielenie ukraińskich żołnierzy na krwawa miazgę
Demilitaryzacja... Zakłady zbrojeniowe w ruinie. Kraj całkiem uzależniony od pomocy sprzętowej z zachodu. Nie wiem po co się tak oszukiwać?
prawie 100 dni minęło a ruskie dalej nie mają przewagi powietrznej i ukraińskie su-25 z czasów późnego breżniewa poklejone taśmą i złomem dalej latają xDDD
zmień onuce bo śmierdzi