Aktywne Wpisy

Graner +20

Dogecoin +54
#imigracja
Mam sąsiada z Nepalu. Chłop przyjechał 3 lata temu, pracuje w gastro, w międzyczasie nauczył się polskiego na takim poziomie, że spokojnie można z nim gadać o polityce, memach i Kiepskich. Żona sprząta, dzieciaki chodzą do szkoły – żadnych afer, żadnych problemów, normalna rodzina.
I teraz najlepsze – gość bardziej ogarnia, co to jest PIT i ZUS niż połowa moich kumpli z pracy. XD
Takich ludzi właśnie potrzebujemy. Ambicja, chęć do roboty,
Mam sąsiada z Nepalu. Chłop przyjechał 3 lata temu, pracuje w gastro, w międzyczasie nauczył się polskiego na takim poziomie, że spokojnie można z nim gadać o polityce, memach i Kiepskich. Żona sprząta, dzieciaki chodzą do szkoły – żadnych afer, żadnych problemów, normalna rodzina.
I teraz najlepsze – gość bardziej ogarnia, co to jest PIT i ZUS niż połowa moich kumpli z pracy. XD
Takich ludzi właśnie potrzebujemy. Ambicja, chęć do roboty,

Stranger Things to opus magnum netfliksa. Nic lepszego ten serwis już nie stworzy. To jest ich jedyny dobry pomysł i kolejnego już nie będzie.
źródło: comment_1653876461dmaT9sTMuSwEh5wJP8QwYe.jpg
Pobierz@steemm: ta, ale tylko pierwszy sezon, im dalej tym większe guano
Criminal był naprawdę dobry, wszystkie części
Nuda Panie.
Mam nadzieje, ze w 4 jest nowy straszak i w koncu sie skonczy telenowela z Willem i jego byciem po 2 stronie i w kolko to samo i to samo