Aktywne Wpisy

lubie-sernik +129
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz
PanMaglev +272

Zgadłeś
źródło: IMG_8273
Pobierz@PolskiMoc: Dokladnie. Ona juz poruchała, wiec Ty tez juz nie poruchasz. Pora wziąć odpowiedzialność za czyny obcej kobiety i zniszczyć sobie życie, ponieważ polski mezczyzna to narzędzie i nic wiecej. Takich typiar bedzie teraz cały wylew. Jak zwykle jesteśmy kilkanaście lat za UK
Albo chciała mieć dużą rodzinę albo ma uczulenie na p----------y lub jest naprawdę głupia.
z fartem
@MateMizu: ale te dzieci już się same sobą zajmują, nastarsze ma 17 lat to już rozdziela zadania kto ma gotować, kto ma sprzątać, a kto ma się zajmować niemowlakiem
matka tylko bierze 800+ x5 i nic nie musi robić
na miejscu opa bym łapał okazję