Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@pawel86: Czy Ty kopiujesz sam czysty system? :D

Nie. Możesz mi odpisać na zadane pytanie czy się nie znasz? Bo jak się nie znasz to szkoda mi mojego i Twojego czasu.
  • Odpowiedz
@pawel86: XDDDDDDDDDDDDDDD Coś masz #!$%@?. Sklonowałem tym programem tonę laptopów, stacjonarek itd i nigdy problemów. Nigdy. Sprawdź może wpierw dysk źródłowy czy w ogóle nie sypie błędami. Tylko użyj softu do ssd.
  • Odpowiedz
@SeekSouls: Ja dziękuje za pomoc wszystkim, również Tobie.
Nie podoba mi się jak odpisujesz na zadane pytania. To, że szukam programu do klonowania dysku nie oznacza, że jestem początkującym użytkownikiem komputera. Zaczynasz lub kończysz zdanie "XD", ":D"? Bawi Cię to, chcesz mnie ośmieszyć, chcesz zrobić ze mnie głupka, nie rozumiem.

Laptop został wyprodukowany dwa tygodnie temu pod specjalne zamówienie. To nowy sprzęt, ale nie można wykluczyć awarii / wady któregoś z
  • Odpowiedz
@pawel86: Po prostu odczuwam pretensje z Twojej strony, że program źle działa. Nie mam tego lapka w ręku więc Ci nie powiem czemu tak się dzieje. Ale nie sugeruj że się nie znam bo u Ciebie nie działa. O to mi chodziło.
  • Odpowiedz
@SeekSouls: To działa w obie strony. Tak się składa, że od samego początku to Ty sugerowałeś mi, że się nie znam.
Ale to nie ważne. Przetestuje dyski i dam znać.

Właśnie próbowałem wyłączyć program. Wciskam STOP a on dalej odlicza czas. Będę musiał wymusić zamknięcie.
  • Odpowiedz