Aktywne Wpisy
sloniasek +453

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

#programista15k
źródło: comment_1653549380CZXcf1K8DisIInDV3c6i6s.jpg
PobierzFaktycznie średnio ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja piszę oczywiście z perspektywy devopsa, dla programisty może to wyglądać inaczej.
Do tego masz mnóstwo fajnych, zagranicznych startupów, ale to raczej
A w luźnym rankingu uwzględniającym jakość zasobów ludzkich oraz płacę, to w top 3 w Krakowie widzę w tym momencie Revoluta, Tesco i Qualtrics - ale jak ktoś sądzi inaczej, to chętnie przeczytam opinie :). A
Jesli mowimy o tym samym Ringu to aktualnie Ring == Amazon
@krwawy_zbik: Ja byłem na rekrutacji w revolucie. Jeżeli dobrze pracuje się w firmie, gdzie osoby, które mnie przepytywaly żartowały ze mnie po rosyjsku to dziękuje. Ale było ich zdziwienie jak się po rosyjsku pożegnałem. ;)
Jakie jeszcze znacie ciekawe firmy zdalnie na PL? Do mnie odezwali sie z confluentu ale odpadłem, bo za mało expa dla nich.
@yggdrasil: No to faktycznie słabo z tą rekrutacją, to devopsi byli?