@zbuczyn: spoko rób co chcesz, ale już miałem sytuację, że się kilka godzin nie mogłem skontaktować z osobą, która miala wiedzę, bo najpierw były zakupy, potem odebranie dziecka z przedszkola i wyjście z psem. Między 11 a 14...
@jascen: jak ktos jest nieodpowiedzialny, to rowniez taki bedzie biurze, ot zdalna pomaga weryfikowac, mi wydajnosc wzrosla, pomimo "sprzatania/gotowania/itp"
spoko rób co chcesz, ale już miałem sytuację, że się kilka godzin nie mogłem skontaktować z osobą, która miala wiedzę, bo najpierw były zakupy, potem odebranie dziecka z przedszkola i wyjście z psem. Między 11 a 14...
@jascen: No jest to plaga na niektórych stanowiskach. Bo normalnie taka osoba siedziałaby w biurze i można byłoby po prostu do niej podejść. Albo napisałaby wprost "od 11 do 14 jestem niedostępny" i
źródło: comment_1653507504e45mV5nDIKlNvdSlgn2aAM.jpg
Pobierz@jascen: No jest to plaga na niektórych stanowiskach. Bo normalnie taka osoba siedziałaby w biurze i można byłoby po prostu do niej podejść. Albo napisałaby wprost "od 11 do 14 jestem niedostępny" i
@4rtu: ja jako jedyny w firmie nie wróciłem z pracy zdalnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)