Aktywne Wpisy

wfyokyga +82
Texas gryl były d--------e smakowo
źródło: temp_file6912045997509410554
Pobierz
BassGru +60
Chcę się tym z Wami podzielić. Uwielbiam ten portal za takie akcje jak #psiarze i chodzi mi dokładnie o ten mechanizm socjologiczny, który prowadzi do ekstremizacji w jakimś tam poglądzie. Zaczyna się od zidentyfikowania jakiegoś problemu społecznego, ekstrapolowaniu go na całą grupę społeczną, a następnie na wyeskalowaniu go poziomu absurdu, że jakiś typ będzie rzucał achtunagmi jako jego osobista wojna przeciw psom, mimo, że nie miał do nich nic miesiąc

Brak patoli w halach. Nie słyszałem nigdy, że kibice siatkówki biją się między sobą.
Nie słyszałem, żeby na meczach interweniowała policja.
Pamiętam jak Delecta Bydgoszcz wygrała rundę zasadniczą. Ostatecznie zajęli 4 miejsce.
Jak drużyna z Bydgoszczy przyjechała do Olsztyna to klub kibica Delecty stał razem z naszym klubem kibica.
Można spokojnie iść z rodziną na mecz i masz pewność, że nic Ci się po drodze nie stanie.
#siatkowka
A poza tym to fakt, siatkówka to spokojny sport patrząc na kibicowskie zatargi.
@czarny_matt94: w Grecji też bywa ostro na trybunach, czasami nawet race płoną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
żeby pograć w siatkówkę musisz wynająć salę to każda gierka kosztuje już te 20zł za samo przyjście, sprzętu typu buty piłka nie liczę bo to wszędzie jest to
@stan-tookie-1: ale wiesz że próg wejścia do siatkówki jest bardzo wysoki. Piłka nożna kupujesz dzieciakowi piłkę, idziecie na dowolny trawnik i cyk dziecko łapie podstawy, kosz .. kupujesz piłkę i na zwykłym chodniku uczysz dzieciaka podstaw odbijania, ww sport możesz uczyć dziecko w wieku 4 lat. W siatkę aby kogoś nauczyć podstaw odbicia góra/dół już nie jest tak łatwo, jest to
chodzimy teraz na koszykówkę (płatne zajęcia) i piłkę nożną (darmowe) z dziećmi i poziom rodziców jest zauważalny. a to z kolei ma wpływ na dzieci i się koło toczy dalej.
ze swoich lat do dzisiaj mam podobne odczucia, piłką nożną zajmowała się wyraźnie głupsza młodzież niż siatkówką czy koszykówką.
Jak kibole z Radomia przyjechali do nas do Szczecina na mecz to też buractwo z nich wyszło, bo poszliśmy ich przywitać, to
@Adzal: polecam finał LM z udziałem Iraklisu :) Mi się tam taka atmosfera podoba, ale niektórzy wolą piknik.
gdzieś są filmiki, ale nie mam czasu teraz specjalnie szukać
znalazłem jakiś urywek jednak
Co ciekawe właśnie pamiętałem, że ochrona nie czekała na policję tylko sama wdała się w starcie xD