Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szczepan-szczypawa: Już o tym pomyślałem. Wszyscy plusujący poprzedni wpis (jako że był to szalony pomysł, co musiał wkurzyć część witaminami) wchodzą z automatu. Reszta musi mieć nieposzlakowaną historię szkalowania p0lek na wykopie, lub/i zostać polecona przez kogoś już będącego w grupie.

Na początku bialorycerzyk na przeszpiegach nie byłby problemem, ale w drugiej fazie mojego planu już tak.
  • Odpowiedz
@vympayer: Jak Julka będzie się pluła, że ją wystawiłeś to napisz „Sorry, ale poznałem super Ukrainkę i to z nią się dzisiaj spotykam” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szczepan-szczypawa: I jako, że pozwalam na przyłączenie się @peterihtter, mimo że ma konto od zaledwie minut, wyjaśniam moje postępowanie.

1. Wystawiał będzie każdy z nas, a screeny będą leciały na discorda. Do czasu przejścia do drugiej fazy każdy będzie na tyle umoczony, że nawet jeśli przejdzie na stronę kukoldwerhy to i tak laski będą go nienawidzić.
2. Zna słownictwo z tagów. Ja zanim zdecydowałem się odezwać też długo
  • Odpowiedz
@vympayer: ja też działam na innym froncie przy użyciu fake GPS (z zajebistym korkowym hełmem na głowie). Ale kroi się akcja grubsza niż Klaudiusz czy dziewczyny bez tabu, więc wolajcie jak się rozwinie.
  • Odpowiedz