Aktywne Wpisy

Dwa miesiące po ślubie a człowiek się czuję jakby ten związek miał lata. Słuchało się od starych: młody nie żeń się i te wszystkie historie o żonach. K---a nie wierzyłem tym starym dziadkom, ale mieli rację. C--j z tego, że czasami jest miło sympatycznie jak momentami człowiek czuje się jak w jakimś ośrodku zamkniętym. #zwiazki #rozowepaski

Ejmen +140
#mecz #pilkanozna #ekstraklasa #reprezentacja Uważam, że trzeba na poważnie rozpocząć proces "uekstraklasowienia" reprezentacji. Fakty są niepodważalne. Sfeminizowane p-------i pozbawione tożsamości narodowej przyjeżdżają na reprezentację za karę. Oni by woleli ze swoimi glonojadami polecieć na tydzień na Hawaje a nie dla jakiejś tfu p0lski p---------j grać.
A taki zawodnik Ekstraklasy, aaa to jest co innego słuchajcie. Serce zostawione na boisku, wola walki, ogrywanie Dumfriesa bo
A taki zawodnik Ekstraklasy, aaa to jest co innego słuchajcie. Serce zostawione na boisku, wola walki, ogrywanie Dumfriesa bo

może ktoś pomoże i pójdę w końcu do domu XD
mam taki dict składający się z list:
dict= { 'x': ['a', 'c'], 'y: ['b'], 'z': ['a', 'b'], 'v':['w'] }
chciałbym pogrupować ze sobą te klucze i wartości, które się powtarzają, czyli na wyjściu dostałbym dwa dicty:
dict1 = { 'x': ['a', 'c'], 'y: ['b'], 'z': ['a', 'b'] }
dict2 = {'v':['w'] }, ponieważ 'w' nie występuje nigdzie indziej. Z drugiej strony, na przykład 'c' nie występuje w żadnym innym elemencie oprócz 'x', ale jego sąsiad 'a' występuje już w 'z', i to też się liczy.
Wiem, że zadanie mega p------e, ale może ktoś ma pomysł XD
@hailempathy: jeszcze musisz sie upewnic, ze dla kazdego klucza dodajesz wartość tylko raz, żeby np.
x:[a, c, a]nie policzyło a 2 razy