Czy to normalne, że system #android w wersji 12 zajmuje aż 20 GB? Plus folder Inne również ma tak dużą wielkość. Sporo, a telefon ma ledwo dwa tygodnie. Samsung S20 FE. #telefony #samsung #androiddev
@LeslieDancer: W innych mogą byc jakieś pliki tymczasowe aplikacji, tak się domyślam. Poza tym, pozdro z Motgi G30 ( ͡°͜ʖ͡°) Mi pokazuje, że system zajmuje 24 GB, także 20 to wcale nie tak dużo ( ͡°͜ʖ͡°)
@LeslieDancer: Mam S21 i też sporo zajmuje. Kategoria "inne" także. :D Pewnie wrzucone w system śmieci od Samsunga zajmują jakąś część tego. Jak będę u siebie mogę podesłać ile zajmuje Android 11 w Galaxy A71 i ile zajmuje Android 12 na S21, bo nie mam tych telefonów przy sobie. ( ͡º͜ʖ͡º)
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
#telefony #samsung #androiddev
źródło: comment_1652866616J1Tet7hRdDFkkaDncoo33S.jpg
Pobierz@KajuMonke1996: no system na telefon zajmuje aż tyle? I co niby jest w tym folderze Inne, że zajmuje drugie tyle?
Poza tym, pozdro z Motgi G30 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mi pokazuje, że system zajmuje 24 GB, także 20 to wcale nie tak dużo ( ͡° ͜ʖ ͡°)