Wpis z mikrobloga

Tak sobie szukam jakiegoś parkingu dla samochodu w okolicach lotniska w Manchesterze i czy przypadkiem kogoś nie p----------o z tymi cenami?

2 noce w czerwcu, 3 dni za £60 ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ja źle szukam czy to są normalne ceny?

#manchester #emigracja #uk
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FeyNiX: normalne ceny, niestety. Popatrz na justpark, bo w okolicy lotniska można zostawić auto u kogoś pod domem za £ lub drugą opcja to np zostawić auto na Broadway Meadow Car Park w Wimslow i podjechać pociągiem na lotnisko.
  • Odpowiedz
@FeyNiX yourparkingspace.co.uk - często z Niej korzystam I naprawdę udaje mi się spoko okazję natrafić (Jeden parking za £35 za 8 dni i dojazd pociągiem z wioski na lotnisko Stansted w 4 minuty) ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@FeyNiX: taki Manchester. Ja w kwietniu zostawiłam auto na parkingu w Liverpoolu na 11 dni za 70gbp ;) tylko to nie był parking lotniskowy, a obok, także poszukaj, mi ten parking apka Wizzair poleciła.
  • Odpowiedz
  • 0
@FeyNiX yourparkingspace.co.uk - często z Niej korzystam I naprawdę udaje mi się spoko okazję natrafić (Jeden parking za £35 za 8 dni i dojazd pociągiem z wioski na lotnisko Stansted w 4 minuty) ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@Khalimowski: Na stansted tez szukałem i za 6 dni 70f
  • Odpowiedz
@Khalimowski ja tam poznałem fajna angielkę u której parkuje samochód za £3 na dobre, plus za dyszkę oferuje mi drop off i lift :) Tydzień 3 dyszki z podwózka i odbiorem . Babka już nawet zrezygnowała z yourparkingspace i justpark bo ogarnęła prywatnych klientów. Mocno polecam
  • Odpowiedz