@kubas_782: powiem tak, śmiechłem, ale jeśli to serio Pan T. Dedek napisał (a widzę że to nie pierwsze kwiatki w jego wydaniu) to ostry cringe... Chyba mu na starość na mózg coś uciska (ಠ‸ಠ)
@kubas_782: Ale śmieszne haha, jeżdżenie po czyjejś rodzinie, bezpośrednio odnosząc się do tej osoby, boki zrywać! Ciekawe czy na rozprawie o zniesławienie też będą takie jaja haha!
@kubas_782: powiem tak, śmiechłem, ale jeśli to serio Pan T. Dedek napisał (a widzę że to nie pierwsze kwiatki w jego wydaniu) to ostry cringe... Chyba mu na starość na mózg coś uciska (ಠ‸ಠ)
@fizzly pan Dedek nigdy be czegoś takiego nie powiedział ( ͡°͜ʖ͡°)
powiem tak, śmiechłem, ale jeśli to serio Pan T. Dedek napisał (a widzę że to nie pierwsze kwiatki w jego wydaniu) to ostry cringe... Chyba mu na starość na mózg coś uciska (ಠ‸ಠ)
@fizzly: Gościu deprechę miał, jakieś poważniejsze problemy ze zdrowiem, więc teraz mu to wszystko wisi, widzi jaki jest świat i gada co myśli. Bez takich ludzi świat byłby nudny. ( ͡°͜ʖ
@kubas_782: O #!$%@?, Jędrula dubbingował Krwawego Barona z Wiedźmina xD + nadal udziela się jako aktor. Sądziłem, że teraz jedyne co robi to chleje w piwnicy, a jednak pozytywnie zaskoczył
@fizzly pan Dedek nigdy be czegoś takiego nie powiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SpaceMonkey: przynajmniej przyznał się do tego i powiedział, że jest mu wstyd za to, a nie rżnie głupa jak co poniektórzy:
https://www.rp.pl/wydarzenia/art16481301-dedek-bylem-tw-mialem-pseudonim-papkin
@fizzly: Gościu deprechę miał, jakieś poważniejsze problemy ze zdrowiem, więc teraz mu to wszystko wisi, widzi jaki jest świat i gada co myśli. Bez takich ludzi świat byłby nudny. ( ͡° ͜ʖ
+ nadal udziela się jako aktor. Sądziłem, że teraz jedyne co robi to chleje w piwnicy, a jednak pozytywnie zaskoczył