Wpis z mikrobloga

@cx327: mam jakiś dock od greencella, tydzień temu testowo sprawdzałem czy mógłbym używać dzięki niej switcha umieszczonego w bardzo niskiej półce. Nie wiem czy to jest prawidłowe, bo switch działa tak podłączony do TV, można grać, ale mimo wsparcia PD to w ogóle go nie ładuje mimo ikonki podłączenia ładowarki (uśpiony switch też się nie doładowuje)
  • Odpowiedz
z ciekawości: jeśli chcemy to tylko pod switcha to jaki jest sens brania tej stacji zamiast ori od nintendo?

@glos_zenady: Nie do końca rozumiem o co pytasz. Działa tak samo jak oryginał i jest dobrze wykonana. W porównaniu do oryginału jest lżejsza, mniejsza, trochę wygodniejsza, łatwiej ją zabrać, działa z innymi urządzeniami (np z telefonami, które mają displayport) oraz jest tak z 4 razy tańsza. Więc jak potrzebujesz takiej stacji
  • Odpowiedz
mam jakiś dock od greencella, tydzień temu testowo sprawdzałem czy mógłbym używać dzięki niej switcha umieszczonego w bardzo niskiej półce. Nie wiem czy to jest prawidłowe, bo switch działa tak podłączony do TV, można grać, ale mimo wsparcia PD to w ogóle go nie ładuje mimo ikonki podłączenia ładowarki (uśpiony switch też się nie doładowuje)

@glos_zenady: Nie sprawdzałem ale raczej musisz mieć podpiętą oryginalną ładowarkę bo switch nie obsługuje do
  • Odpowiedz
oraz jest tak z 4 razy tańsza

@Kryspin013: tam jest za 42usd + cło/vat, na ali za 270 pln. Oryginalny dock od N na allegro za 399, a na pewno można znaleźć taniej, więc tak średnio 4x tańsza. Dla mnie z jej wymiarów dalej bliżej jej do stacjonarnego użytku niż częstego przenoszenia, nie to co dock który OP wrzucił, dlatego pytam :)

Nie sprawdzałem ale raczej musisz mieć podpiętą oryginalną
  • Odpowiedz
@Kryspin013: no to fajna cena takie 120 zł :)
kupiłbym coś, ale właśnie potrzebuje czegoś co podłączę pod switcha, który może leżeć/być lekko pochylony czy podparty - mam półkę w wysokości ~10cm i nie mieści mi się switcha w ori docku :[
  • Odpowiedz
kupiłbym coś, ale właśnie potrzebuje czegoś co podłączę pod switcha, który

@glos_zenady: no ale to zpełnia tą funkcję. Tam masz 3 części. To co ma napis CORE to jest cały dock. Możesz samo to podpiąć bezpośrednio do switcha, masz tam nawet kabelek usb c przedłużką jakbyś potrzebował. Ten plastik gdzie się wkłada switcha to tylko dodatkowy stojak byś mógł wyciągać i wkładać switcha jak w oryginalnym docku. Dlatego to kupiłem
Kryspin013 - > kupiłbym coś, ale właśnie potrzebuje czegoś co podłączę pod switcha, k...
  • Odpowiedz