Aktywne Wpisy

Doberober +1
wasz zdanie o Dark Souls 1 ?
- legendarna gra, menelobijca ma racje 25.7% (47)
- spoko gra, ale żaden sztos jak mówi rumun 38.8% (71)
- średniak 9.8% (18)
- przereklamowane gówno 25.7% (47)

Dobranoc wszystkim i życzę miłego poniedziałku.
źródło: IMG_20250320_043208_463
Pobierz

źródło: comment_1652511190kaxWELTaF3aryBSTTYdcax.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@cx327: @mctortillabezmex: Tak, dock od Skull&Co
https://skullnco.com/products/jumpgate-for-nintendo-switch
źródło: comment_16525160490rylMHkozz2lkK2jGt3Pja.jpg
Pobierzhttps://greencell.global/en/hub-usb-c/2365-docking-station-adapter-hub-usb-c-hdmi-green-cell-6-ports-for-macbook-pro-dell-xps-lenovo-x1-carbon-and-others.html
@glos_zenady: Nie do końca rozumiem o co pytasz. Działa tak samo jak oryginał i jest dobrze wykonana. W porównaniu do oryginału jest lżejsza, mniejsza, trochę wygodniejsza, łatwiej ją zabrać, działa z innymi urządzeniami (np z telefonami, które mają displayport) oraz jest tak z 4 razy tańsza. Więc jak potrzebujesz takiej stacji
@glos_zenady: Nie sprawdzałem ale raczej musisz mieć podpiętą oryginalną ładowarkę bo switch nie obsługuje do
@Kryspin013: tam jest za 42usd + cło/vat, na ali za 270 pln. Oryginalny dock od N na allegro za 399, a na pewno można znaleźć taniej, więc tak średnio 4x tańsza. Dla mnie z jej wymiarów dalej bliżej jej do stacjonarnego użytku niż częstego przenoszenia, nie to co dock który OP wrzucił, dlatego pytam :)
kupiłbym coś, ale właśnie potrzebuje czegoś co podłączę pod switcha, który może leżeć/być lekko pochylony czy podparty - mam półkę w wysokości ~10cm i nie mieści mi się switcha w ori docku :[
@glos_zenady: no ale to zpełnia tą funkcję. Tam masz 3 części. To co ma napis CORE to jest cały dock. Możesz samo to podpiąć bezpośrednio do switcha, masz tam nawet kabelek usb c przedłużką jakbyś potrzebował. Ten plastik gdzie się wkłada switcha to tylko dodatkowy stojak byś mógł wyciągać i wkładać switcha jak w oryginalnym docku. Dlatego to kupiłem