Wpis z mikrobloga

Problem jest taki że wykopki nie mają już za co kupować bo wszyscy zapakowani w jakieś śmieciowe papiery na górkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Polska5Ever: Zawsze jest margin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mistejk: śmieje się z tego mema, ale w sumie ja się z nim zgadzam. Kiedy kupować jak nie teraz? Problem większości ludzi na tagu (jak i mój) że już nie ma wolnej gotówki bo za wcześnie próbowało łapać dołki. Wyceny robią się absurdalnie tanie, co nie znaczy że nie może zlecieć niżej
  • Odpowiedz
@bywaj: tylko, ze ten tekst byl wypowiadany w kontekscie konfliktow zbrojnych, a nie kupowania na sile kiedy wszystko leci na pysk, nawet ten wywiad z tego co kojarze byl robiony w okolicach poczatku ataku Rosji na Ukraine
  • Odpowiedz
@mistejk: zabawne jak ludzie nie moga zapamietac prawidlowej wymomy jednego z najbardziej znanych nazwisk na swiecie :) Roth - schild. Czerwony znak. Swoja droga, chyba polski "szyld" jest zapozyczeniem z niemieckiego.
  • Odpowiedz
Problem jest taki że wykopki nie mają już za co kupować bo wszyscy zapakowani w jakieś śmieciowe papiery na górkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Polska5Ever: wpłynie kolejna pensja to będę kolejny raz uśredniał ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
Problem jest taki że wykopki nie mają już za co kupować bo wszyscy zapakowani

@Polska5Ever: Jak to nie mają. Ledwie pierwsze bomby spadły ja już kupiłem 4 kilo makaronu. Po prostu trzeba wiedzieć w co inwestować. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz