Aktywne Wpisy
Co ta dzisiejsza młodzież ma w głowie to ja nawet nie.
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Roszp +233
Ale co to za niedopatrzenie, że buduje się autostradę z podstawek, a główny kabel zasilający jakby nigdy nic leży sobie na dywanie? Przecież tam się tak musi pole elektromagnetyczne odkształcić, że można sobie uszy połamać. Nie ryzykowałbym słuchania na tym muzyki.
#tonskladowy - największe absurdy #audiovoodoo
#tonskladowy - największe absurdy #audiovoodoo
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://www.wykop.pl/link/6653785/centralna-ewidencja-emerytalna-rzad-policzy-nam-prywatne-oszczednosci-emerytalne/
Wołam potencjalnie zainteresowane osoby: #ike #ikze #emerytura #inwestycje #inwestowanie #gielda #gpw #bekazpisu #neuropa
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Ja nie obawiam się, że kombinują żeby #!$%@?ć pieniądze.
Ale znając tych komuchów to moja hipoteza jest taka, że w przyszłości będzie coś w rodzaju emerytury obywatelskiej albo coś w stylu co @jestemtunew: mówi, że pan ma dużo na PPK/IKE to pan nie dostanie jakiś dopłat. Co będzie w ogóle #!$%@?, bo jeden oszczędza, żeby mieć a drugiemu się da, ale ten rząd już przyzwyczaił do tego typu rzeczy
@Mysciak: Maksymalnie to drugie - np. wprowadzą przepis, że emerytura minimalna nie przysługuje, gdy ma się X na jakichś produktach w rodzaju ike/ikze/ppk.
Co jest patologią, bo po co ja oszczędzam w takim razie.
W polszy to najlepiej pracować na czarno albo w ogóle nie pracować i nie płacić składek to wtedy nie masz żadnego dochodu, dostaniesz jakiś zasiłek z mopsu dla biedaków, jeszcze na jakieś inne programy pomocowe dla kredytobiorców czy inne #!$%@? muje się załapiesz. Żyć nie umierać
@Mysciak: Czy ja wiem - żeby skorzystać z przepisów o minimalnej to i tak trzeba bardzo się starać, by nie uzbierać kapitału.