Aktywne Wpisy
Idziemy na katastrofę demograficzna, a w mediach cisza. Czy ktoś z rządzących ma w ogóle świadomość co nam grozi? Czy jakieś kroki są podejmowane? Ktoś coś wie?
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i
Ja wiem ze sprawą jest skomplikowana i wymaga systemowego rozwiązania, no ale coś trzeba robić w te stronę.
W mojej ocenie trzeba totalnie zreformować rynek mieszkań, rozpocząć szeroką kampanie promująca macierzyństwo a nie robienie kariery. I zacząć w końcu pompowac kase w młodych ludzi i

mickpl +286
Ale to jest chrzanienie, że młodzi Polacy nie decydują się na dzieci, bo sprawa kulturowa.
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą jak jakaś p---------a (podobno użył ostrzejszych słów, ale nie napiszę bo bana można dostać) no i dziewoja uciekła z domu xD
Policja nawet została poinformowana, ale to rodzice tej znajomej zadzwonili do wujka po dwóch dniach, bo podobno nawet nie widzieli że u nich siedzi. Dla mnie sytuacja wydaje się kuriozalna, bo ja w wieku 16 lat to grałem w lola i waliłem konia aż grzmiało a tu ucieczki z domu bo ojciec nie chciał pozwolić robić bachaty na rurce xD
#logikarozowychpaskow #poledance
źródło: trick-hello-boy-exotic-studio-pole-dance-tutorial-lezione-domino-1
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Tak wychował to teraz niech zbiera owoce.
@Wieczny_Prawiczek: dziewczyny chyba znacznie częściej uciekają, bo zawsze je ktoś przygarnie na chatę. Chyba że miałeś na myśli pomysł na taniej na rurze.
A młodzi mają dużo głupich pomysłów i nie trzeba się na wszystko zgodzić. Dziewucha poczeka dwa lata, wyprowadzi się z domu, będzie się utrzymywała sama i wtedy może kręcić d--a na rurze od świtu do zmierzchu jak ma ochote
@xyz_xyz: czytasz ze zrozumieniem? poledance to tańczenie dupą jak p---------a, a nie dawanie d--y
Srocjopata. Prawilny Janusz, Polak, sól tej ziemi. Bez ironii, sans PiS, zamieniam się w takiego i czuję się z tym całkiem dobrze.
Ale jak ktoś ma łeb zamknięty w betonowym kuble to faktycznie może mieć jedno skojarzenie. Wujek zwykły prostak ze wsi
Komentarz usunięty przez autora