Ale co to za niedopatrzenie, że buduje się autostradę z podstawek, a główny kabel zasilający jakby nigdy nic leży sobie na dywanie? Przecież tam się tak musi pole elektromagnetyczne odkształcić, że można sobie uszy połamać. Nie ryzykowałbym słuchania na tym muzyki.
Znajdzie się taki co to usłyszy, LOL I nie mam na myśli tego zasilającego na podłodze, tylko te zawijasy do kolumienek. Chciałbym mieć takie złote uszy XD
@Roszp: Bardziej mnie martwi ten zwykł kontakt, brak grafiki z tablicy rozdzielczej, no i nie wiadomo czy jakiś ups jest czy nie. Wszystko to spowoduje wahania w napięciu albo nawet całkowity zanik i co wtedy z dźwiękiem? Nawet nie chce o tym myśleć.
Powinni mieć własną elektrownię i bezpośrednio z niej doprowadzać prąd.
A co z węglem, który byłby palony w elektrowni? Też musi być z najlepszych kopalni, ręcznie wydobywany. Myślę, że to nisza, którą nasi górnicy mogliby wypełnić. Sprzedawać węgiel, którego wydobycie jest droższe niż w innych
#tonskladowy - największe absurdy #audiovoodoo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzI nie mam na myśli tego zasilającego na podłodze, tylko te zawijasy do kolumienek. Chciałbym mieć takie złote uszy XD
@hpiotrekh: oj, ale tyś naiwny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vaneck: masz takie uszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powinni mieć własną elektrownię i bezpośrednio z niej doprowadzać prąd.
A co z węglem, który byłby palony w elektrowni? Też musi być z najlepszych kopalni, ręcznie wydobywany. Myślę, że to nisza, którą nasi górnicy mogliby wypełnić. Sprzedawać węgiel, którego wydobycie jest droższe niż w innych