Wpis z mikrobloga

Nie mam pojęcia co chcę robić w życiu Mam 21 lat ukończyłem szkołę średnią na studia nie poszedłem bo w sumie już wtedy nie miałem pojęcia co chce studiować a zapisując się na byle co wiem że zaraz bym to rzucił i teraz zmieniam pracę co kilka miesięcy xd bo wszędzie czuję że bardzo szybko się wypalam i chce mi się po prostu wymiotować na myśl żeby do niej pójść. A pracowałem już jako konsultant telefoniczny w banku, magazynier, malowałem dachy, parę razy siedziałem w Holandii na różnych robotach typu budowlanych/zbiory a ostatnio nawet miałem nawet pracę jako barber, sam nauczyłem się obcinać na kolegach i wydawało się git ale po trzech miesiącach w salonie już mi się znudziło xD i kompletnie nie chce mi się w tym dalej rozwijać. Międzyczasie bawiłem się w programowaniu, jakieś proste stronki ale no to tylko for fun bo wiem że to nie na moją głowę żeby kiedykolwiek znaleźć w tym pracę i wiem że zaraz bym się wypalił. Mam jakiś kompletny brak większych zainteresowań i totalnie słomiany zapał i po prostu już musiałem się wyżalić szukając kolejnej pracy. Czasami trochę mnie to dołuje że wielu znajomych wie co chce robić w życiu rozwijają się w określonych dziedzinach a ja liznąłem wszystkiego więc jakby dalej nie umiem nic (ʘʘ) #zalesie #praca #pracbaza
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kemrutnyz: Idź na listonosza.
Może pensja nieduża ale babcinki odpalają końcówkę emerytury i można wyciągnąć z tego całkiem sporo. Czasem nawet Cię ktoś na obiad czy kawke zaprosi. Można poznać nowych ludzi
Do tego pracujesz kiedy chcesz bo wszystko jedno o której zaczniesz i o której skonczysz.
A jak nie rozniesiesz dzisiaj wszystkich listów to może jutro czy tam kiedyś.
Mam paru listonoszy w rodzinie i wśród znajomych i to
  • Odpowiedz