jdmfan jdmfan 10.05.2022, 11:00:34 via Android 24 + Ktoś wie jak to jest możliwe??? A może to Photoshop??? #gotowanietomojapasja #gotowanie #makaronboners #kiciochpyta źródło: comment_1652180433OEoeaIFqIYuayBSgSSI8Gx.jpg Pobierz
Truncate Truncate 10.05.2022, 11:01:58 via iOS 16 + Było 100 razy, wszystkie śmieszne odpowiedzi również ….
D.....n konto usunięte 10.05.2022, 11:02:11 20 + @jdmfan: jest do tego taka specjalna pompka do makaronu, gotujesz go, przykładasz pompkę do parówki, a ona ją przebija i nawija ugotowany makaron
jdmfan jdmfan 10.05.2022, 11:03:57 via Android 5 + @brakloginuf przecież widać że makaron jest ugotowany
SwietlistySzlak SwietlistySzlak 10.05.2022, 11:04:46 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
T.....h konto usunięte 10.05.2022, 11:05:26 66 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
vertexnormal vertexnormal 10.05.2022, 11:08:12 327 + @jdmfan: musisz miec cienkie wiertło takie 2mm, nastepnie dziury w parówkach i makaron nasmarować olejem bo inaczej nie przepchniesz, no i poczekaj aż makaron i parówka troche wystygnie to latwiej bedzie
HasmikLaVey HasmikLaVey 10.05.2022, 13:29:56 via Android 0 + @jdmfan na AliExpress masz taką specjalną igłę do nabijania ugotowanego makaronu, wymaga trochę cierpliwości ale warto
diofantos diofantos 10.05.2022, 15:30:51 via Android 4 + @vertexnormal u mnie w pracy robili takie otwory w parówce na frezarce, potem ślusarze przekładali makaron, to tak jak było mniej roboty
Sernik2323 Sernik2323 10.05.2022, 15:56:56 0 + @jdmfan: Nawlekasz makron na igle do szycia i jedziesz
not_me not_me 10.05.2022, 16:05:28 1 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
BQP BQP 10.05.2022, 18:31:47 0 + @jdmfan: kroisz parówkę na części. Wbijasz w nie surowe spaghetti a potem wrzucasz do wody, żeby makaron się ugotował i zrobił miękki
#gotowanietomojapasja #gotowanie #makaronboners #kiciochpyta
źródło: comment_1652180433OEoeaIFqIYuayBSgSSI8Gx.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora