Kolega @L3stko, specjalista od usuwania wszelkich śladów powiązania #godek z #konfederacja w tym wpisie radośnie używa określenia "Neurorosja". Cóż, wolnościowiec ma mnie na czarno, przykleję więc tutaj moją kontrę na to głupio-mądre okreslenie:
po wybuchu wojny w Ukrainie maski całkowicie opadły. Środowiska, które od zawsze pompowały narrację Kremla, od uchodźców, 447, homofobię przez "śmiercionki", po wychodzenie z EU i NATO teraz robią wyścigi w ocieplaniu wizerunku Jego Ekscelencji Putlera, promowania prorosyjskich fejków i szczucia na Ukraińców. Maski opadły i widać to choćby po imitujących ostatnie chwile tupolewa słupkach poparcia czy zwiększającej się ilości "p.dolibków".
Ale tak. Rzuć hasłem "Neurorosja", jacyś inni sekciarze wypierający ze świadomości w/w na pewno dadzą Ci plusika (✌゚∀゚)☞
@Vosemite: to już nawet nie jest propagandzista. To już nawet nie jest "kuc sekciarz". On, Volki czy Sorek to jest już odpowiednik tej "rady mędrców" (czy jak im tam) jehowców, ludzie tak mocno umoczeni i tak głęboko siedzący w sekcie, że dla nich jedynym ratunkiem jest zmiana tożsamości, program ochrony świadków, czy po wypokowemu #usunkonto, LibertyPrime style ( ͡º͜ʖ͡º)
@jaqqu7: niestety, wiedział że długie lata kucowania, nadawania krulewskim słowom kontekstu etc. spaliły go tu zupełnie i wybrał jedyne honorowe wyjście. Została już tylko "rada mędrców" i agitatorka Kleo, która w mojej analogii jest co najwyżej tym stanowiskiem ( ͡º͜ʖ͡º)
@MglawicaKraba Ale ty wiesz, że tych uchodźców wysyłał Kreml? Wtedy neuropa i reszta lewicy powtarzała rosyjską narracje o bezdusznych Polakach, co nie chcą w domu uchodźcy. Tak samo było na początku tej wojny, Węgier nikt nie bronił za działanie na szkodę Ukrainy, ale jak ktoś powiedział coś złego o szwabach to zaraz się neuropa zlatywała i było "polaczki coś tam, my też bierzemy gaz reeeee".
@Flypho są dwa rodzaje liberałów, tacy z żółtego kwadratu na kompasie politycznym i tacy z zielonego. Ci drudzy to "pedo-libki" z umiłowania do tęczowej flagi.
@ToiletShark: a co mam odpisać, "tak, masz rację, ciągnący się od 7 lat kryzys emigracyjny to szachy 5D Putina, ci wszyscy ludzie to agenci fsb, +1 byczku", tego się spodziewałeś?
@MglawicaKraba jaki kryzys ciągnący się od siedmiu lat? Oprócz obecnego ukraińskiego to mieliśmy tylko jeden kryzys na naszej granicy, gdzię nielegalni imigranci sprowadzani przez Kreml próbowali przekroczyć granicę polsko-biqłoruską. No chyba, że ty znasz inną wersję tej historii to możesz się nią ze mną podzielić.
Obyś trollował xD Przecież Kleo to facet. Jeśli myślisz, że nikt nie jest na tyle chory by udawać kobietę na forum ze śmiesznymi papieżami przez tyle czasu to przypominam, że NadiaFrance działała kiedyś pod nickami rene102 oraz bodajże Vivian77, gdzie posty były pisane w męskiej formie.
@Flypho: Generalnie mianem pedolibków nazywa się osoby, które mają światopogląd liberalny, zarówno na sprawy społeczne i gospodarcze.
Gdzieś tam w marcu, jak dochodziło do pierwszych rozłamów w partii KORWIN, kuce wierne "Krulowi" takim mianem zaczęli nazywać takie osoby jak Dziambor czy Sośnierz, którzy odłączyli się od Korwina xd
@proceduralne: wyraźnie identyfikuje się jako kobieta, a ja to szanuję i nie odmawiam komuś identyfikacji płciowej "bo beniz". Nie jestem konfederacją ( ͡º͜ʖ͡º)
Otóż nie tym razem, bo to też nie jest jego pierwsze konto. Kuce mają sporo "różowych" kont zarówno na wykopie jak i twitterze czy facebooku ponieważ 1) młodociane kuce się na to łapią, 2) sami dozują sobie w ten sposób ciężkie copium, że ich kucing nie jest tylko wzajemnym masowaniem sobie prostaty pod kolejne filmiki Atora
@MglawicaKraba Ale ty pisałeś o kryzysie ciągnącym się 7 lat, a nie o kryzysie z 2015 roku, także nadal czekam na odpowiedź o jaki kryzys ci chodzi. Ale jak już wspomniałeś o sytuacji z 2015 roku to rozumiem, że według ciebie Rosji na rękę było nie wpuszczenie do Polski nielegalnych imigrantów, którzy jedyne co ze sobą przynosili to problemy?
@ToiletShark: a Ty zaczynasz czepiać sie słówek i palić głupa, tym samym pokazując że dalsza dyskusja nie ma sensu ( ͡°͜ʖ͡°). A według mnie Rosji na rękę było sklucanie EU i podlewanie oliwy do zaognionej sytuacji. Trochę jak z brexit, który też dziwnym zbiegiem okoliczności tak się prawicy podobał ¯\_(ツ)_/¯
@MglawicaKraba ahahahaha Hipotetyczna sytuacja: -Toczymy od 83 lat wojnę z Niemcami -Jaką wojnę? -Masz tu na początek(✌゚∀゚)☞ https://pl.m.wikipedia.org/wiki/II_wojna_%C5%9Bwiatowa -Ale ona skończyła się 77 lat temu -Palisz głupa i czepiasz się słówek nie ma sensu dyskutować. Powinienem tu jeszcze wstawić zdjęcie brainleta z takim kręcącym się młynem.
po wybuchu wojny w Ukrainie maski całkowicie opadły. Środowiska, które od zawsze pompowały narrację Kremla, od uchodźców, 447, homofobię przez "śmiercionki", po wychodzenie z EU i NATO teraz robią wyścigi w ocieplaniu wizerunku Jego Ekscelencji Putlera, promowania prorosyjskich fejków i szczucia na Ukraińców. Maski opadły i widać to choćby po imitujących ostatnie chwile tupolewa słupkach poparcia czy zwiększającej się ilości "p.dolibków".
Ale tak. Rzuć hasłem "Neurorosja", jacyś inni sekciarze wypierający ze świadomości w/w na pewno dadzą Ci plusika (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@MglawicaKraba: Akurat ten gagatek przejrzał na oczy i został oficjalnie "pedolibkiem", bo nie łykał przekazu Korwinienki i Braunowa.
W której setce z tych sześciu osób jesteś?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@MglawicaKraba:
Co to jest? Proszę o tłumaczenie dla dziadziusia.
Kolejne sposoby tworzenia podziałów politycznych na wykopie? xD
@ToiletShark: ale taguj #urojeniaprawakoidalne
Obyś trollował xD Przecież Kleo to facet. Jeśli myślisz, że nikt nie jest na tyle chory by udawać kobietę na forum ze śmiesznymi papieżami przez tyle czasu to przypominam, że NadiaFrance działała kiedyś pod nickami rene102 oraz bodajże Vivian77, gdzie posty były pisane w męskiej formie.
@Flypho: Generalnie mianem pedolibków nazywa się osoby, które mają światopogląd liberalny, zarówno na sprawy społeczne i gospodarcze.
Gdzieś tam w marcu, jak dochodziło do pierwszych rozłamów w partii KORWIN, kuce wierne "Krulowi" takim mianem zaczęli nazywać takie osoby jak Dziambor czy Sośnierz, którzy odłączyli się od Korwina xd
@ToiletShark: masz, tak na początek (✌ ゚ ∀ ゚)☞
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2015_European_migrant_crisis
Otóż nie tym razem, bo to też nie jest jego pierwsze konto. Kuce mają sporo "różowych" kont zarówno na wykopie jak i twitterze czy facebooku ponieważ 1) młodociane kuce się na to łapią, 2) sami dozują sobie w ten sposób ciężkie copium, że ich kucing nie jest tylko wzajemnym masowaniem sobie prostaty pod kolejne filmiki Atora
A co do wzajemnego masowania prostaty - XD
Hipotetyczna sytuacja:
-Toczymy od 83 lat wojnę z Niemcami
-Jaką wojnę?
-Masz tu na początek(✌ ゚ ∀ ゚)☞
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/II_wojna_%C5%9Bwiatowa
-Ale ona skończyła się 77 lat temu
-Palisz głupa i czepiasz się słówek nie ma sensu dyskutować.
Powinienem tu jeszcze wstawić zdjęcie brainleta z takim kręcącym się młynem.