Mortadelajestkluczem
7
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Mortadelajestkluczem
@erebeuzet: justlovecraftianthings :)
1
Mortadelajestkluczem
@erebeuzet: Nie, nie zrozumiałem, jestem upośledzony ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Niestety, imho troszkę klęska, ambitna, ale jednak klęska; najlepiej, jeśli o HPL w wydaniu Kinga wyszły krótsze formy imho, czyli "Crouch End", "Dola Jerusalem", "Babcia".

A skoro przy Kingu jesteśmy - to, czym mnie najbardziej wystraszył to opowiadaniem "1408". Reasumując, Kinga
1
Mortadelajestkluczem
@erebeuzet: Czyli nie dość, żem upośledzony, to jeszcze kanalia ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
1
e.....t
@Mortadelajestkluczem moim zdaniem to jedna z najwybitniejszych książek kinga, a tych wybitnych za wiele nie ma.
Piękne rozliczenie się ze starzeniem tylko po to by odkryc, ze na koncu jest lovecraftowy obłęd.
1
Mortadelajestkluczem
@erebeuzet: Niech będzie, dam jej kiedyś drugą szansę :)
1
e.....t
@Mortadelajestkluczem planescape vs sanitarium? (Nie wiem czy dobrze tytul pamiętam)
0
e.....t
@Mortadelajestkluczem ale zrozumiales komentarz z przebudzeniem kinga? Czytałeś?
0
e.....t
@Mortadelajestkluczem
to mnie obraziłeś ( ͡º ͜ʖ͡º)

Niestety, imho troszkę klęska, ambitna, ale jednak klęska;
0
e.....t
@Mortadelajestkluczem nie musisz. Wszystko kwestią trafienia w czuły punkt.
0
Mortadelajestkluczem
@erebeuzet: Już poważniejąc, być może po prostu coś mi umknęło, więc tym bardziej sprawdzę po raz drugi za czas jakiś
0
e.....t
@Mortadelajestkluczem widocznie idealnie trafilem ze strachem przed starością i jakby nie patrzeć zasraniec pomogl mi sie z tym pogodzic.
Tylko po to by... to juz wiesz.
0