@erebeuzet: Nie, nie zrozumiałem, jestem upośledzony ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) Niestety, imho troszkę klęska, ambitna, ale jednak klęska; najlepiej, jeśli o HPL w wydaniu Kinga wyszły krótsze formy imho, czyli "Crouch End", "Dola Jerusalem", "Babcia".
A skoro przy Kingu jesteśmy - to, czym mnie najbardziej wystraszył to opowiadaniem "1408". Reasumując, Kinga
@Mortadelajestkluczem moim zdaniem to jedna z najwybitniejszych książek kinga, a tych wybitnych za wiele nie ma. Piękne rozliczenie się ze starzeniem tylko po to by odkryc, ze na koncu jest lovecraftowy obłęd.
@Mortadelajestkluczem widocznie idealnie trafilem ze strachem przed starością i jakby nie patrzeć zasraniec pomogl mi sie z tym pogodzic. Tylko po to by... to juz wiesz.
Niestety, imho troszkę klęska, ambitna, ale jednak klęska; najlepiej, jeśli o HPL w wydaniu Kinga wyszły krótsze formy imho, czyli "Crouch End", "Dola Jerusalem", "Babcia".
A skoro przy Kingu jesteśmy - to, czym mnie najbardziej wystraszył to opowiadaniem "1408". Reasumując, Kinga
Piękne rozliczenie się ze starzeniem tylko po to by odkryc, ze na koncu jest lovecraftowy obłęd.
to mnie obraziłeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niestety, imho troszkę klęska, ambitna, ale jednak klęska;
Tylko po to by... to juz wiesz.