Wpis z mikrobloga

Mateusz Święcicki na pytanie "Która jest godzina?" odpowiada:
"To mi przypomina słowa, które wypowiedział w 2003 roku w przerwie meczu Portugalia - Wyspy Owcze niesamowity, doskonały trener Serhio Gonzalez do skrzydłowego m.in. Rayo Vallecano i Napoli - Pedro Bento. Otóż powiedział mu wtenczas "jest dwudziesta". Co było później - wszyscy pamiętamy. Podanie z lewego skrzydła do środka i świetny, mierzony strzał Andreasa Fuentesa w prawy górny róg bramki Mikaela Andressona"

Nie da się tego słuchać... Fleksowanie się znajomością faktów, które nie mają żadnego znaczenia i wklejanie tego w każdym możliwym miejscu.

#misjafutbol #mecz #pilkanozna #kanalsportowy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@akomo94:
Mati robi fajne reportaże i nie zajmuje się głupotami, ale dla swojego dobra powinien powściągnąć trochę tą masturbację intelektualną zanim z zalety stanie się największą wadą.
Czuć, że Mati mocno ściga postać, którą chciałby zostać, a wymyślił i zaprojektował ją sobie w głowie z zapożyczonych gestów, cytatów, postaw i zachowań różnych osób gdzie Wojewódzki chyba jest rdzeniem.
Podobnie jego wszystkie postawy, to co mówi, i reprezentuje determinuje nie to
  • Odpowiedz
@l3chu: Borek też nie. Mateusz jest zwykłym chłopakiem, który w dzieciństwie jadł chleb z kurzem, żeby do czegoś dojść. Teraz jest poważanym i skromnym biznesmenem.
  • Odpowiedz
@hajnekan:
Po latach melanży i trzech dekadach w braży okazało się w internecie, że charyzma Borka, to wyćwiczona maniera, a jaja przy każdym ciosie w ego zachowują się jak po wyjściu z wody - 40 stopni celcjusza.
Ja sam jestem zaskoczony tym wszystkim, słowo. Coś tam przeczuwałem, ale skala miałkości, czy nawet sam poziom znajomości piłki czy obycia w świecie mnie zaskoczyły i przytłoczyły.
  • Odpowiedz