Aktywne Wpisy
matigala +252
Bogaci rodzice to #!$%@? master klucz do sukcesu. Pracuję od 17 roku życia, począwszy od guwnorobot skończywszy na jakiś menagerskich stanowiskach i #!$%@? #!$%@? z tego mam. Gdzie dom, luksusowy samochód i jeszcze czas dla samego siebie? Nie dali nigdy. A taki seba co chodziłem z nim do szkoły, rodzice prowadzili hurtownie materiałów budowlanych już od lat '90 zawsze był we wspaniałej kondycji psychicznej, świetne samopoczucie, nigdy problemów, w klasie uchodził za
derton778 +26
Poznałem dziewczynę, byliśmy na kilku randkach. Na majówkę mamy razem jechać z naszymi wspólnymi znajomymi do #chorwacja. Ale jak pomyślę, że ktoś ją przede mną peklował to jakoś mi się odechciewa, ciężko mi sobie wyobrazić jakąś dłuższą relację z takimi dziewczynami. Co robić?
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #seks #randkuj z wykopem
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #seks #randkuj z wykopem
Zawodówka to jest najlepsze co może człowieka w życiu spotkać.
Ja po informatyce zarabiam całe 4 tysiące w Krakowie - nie mówię, że jestem jakimś orłem.
Kupel jest hydraulikiem i 4 tys na czysto to on ma w tydzien.
Czyli klasyczna zawodówka xD
Już nie mówię o sytuacjach, że coś ci siądzie samo z siebie. Jeszcze jak zdążyłeś założyć firmę i masz pracowników to pół biedy, ale nie każdy
Komentarz usunięty przez autora
Na service deskach, gdzie ludzie nie wiedzą co to Office płacą po 5k+
1. Nie pracuje w urzędzie tylko januszexie który zajmuje się produkcją wykrojników do opakowań. Jestem tam informatykiem, grafikiem.
2. Taki ciul, bo już na tyle ogłoszeń wysłałem CV i nic od service desku, po testowanie manualne do junior fronta.
@amortyzacja: podnosi średnią klasy
@amortyzacja: Zawyża średnią IQ