Wpis z mikrobloga

#film #komedia Ratunku. Szukam komedii. Ale takiej śmiesznej, takiej 'AHAHAHAAHHAHA", a nie takiej "pfff".

Takiej, jak nie wiem, Kac Vegas, Kiler, Ted na przykład.

Ostatnio mam strasznego niefarta, trafiłem na:
- Straż Wiejską
- Samoloty, pociągi i samochody
- nawet ostatni film Chłopaków z Baraków rozczarował na maksa
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak dla mnie kiler to jedna z najgorszych komedi na rodzimym rynku, gówniano śmieszny pazura to tragedia w tym filmie.

@Kakarot_Z: No to ja jestem na przeciwnym biegunie. Jedna z najlepszych komedii wszech czasów. I sam nie wiem czy druga czy pierwsza część jest lepsza.

A Kac Vegas to pomyłka.
  • Odpowiedz
jak dla mnie kiler to jedna z najgorszych komedi na rodzimym rynku, gówniano śmieszny pazura to tragedia w tym filmie.

ps. Co do komedi zagranicznych to warte obejrzenia są te z Adamem Sandlerem

@Kakarot_Z: nie wiem, jak możesz lubić komediowego Sandlera (ktory w dramatach czy nawet obyczajówkach jest o niebo lepszy), a nie lubić Pazury w Kilerach, gdzie gownianie smieszny to byl w 13 posterunku. Ale no kazdemu sie podoba
  • Odpowiedz
@LudzieToDebile: heh...każdy lubi co innego, ja komedie z pazura to tylko w chłopakach mogłem oglądać. Kac Vegas to jedynie pierwsza część spoko.
Widziałeś odpowiednik polski Kac Wawa? Za takie produkcje powinno się zamykać do więzienia ( )

@pasta_alla_carbonara: a tu cię zaskoczę, czarne charaktery to pazura gra dobrze, ale w wydaniu komediowym w większości, nie daję rady go oglądać, a jak jeszcze dorzucić
  • Odpowiedz