Aktywne Wpisy

CzekoDonut +167
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +352
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Takiej, jak nie wiem, Kac Vegas, Kiler, Ted na przykład.
Ostatnio mam strasznego niefarta, trafiłem na:
- Straż Wiejską
- Samoloty, pociągi i samochody
- nawet ostatni film Chłopaków z Baraków rozczarował na maksa
Taxi jest śmieszne, moim zdaniem.
Ostatni film TPB czyli konkretnie który?
jak dla mnie kiler to jedna z najgorszych komedi na rodzimym rynku, gówniano śmieszny pazura to tragedia w tym filmie.
ps. Co do komedi zagranicznych to warte obejrzenia są te z Adamem Sandlerem
źródło: 1000078595
Pobierz@Kakarot_Z: No to ja jestem na przeciwnym biegunie. Jedna z najlepszych komedii wszech czasów. I sam nie wiem czy druga czy pierwsza część jest lepsza.
A Kac Vegas to pomyłka.
@Kakarot_Z: nie wiem, jak możesz lubić komediowego Sandlera (ktory w dramatach czy nawet obyczajówkach jest o niebo lepszy), a nie lubić Pazury w Kilerach, gdzie gownianie smieszny to byl w 13 posterunku. Ale no kazdemu sie podoba
Widziałeś odpowiednik polski Kac Wawa? Za takie produkcje powinno się zamykać do więzienia (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@pasta_alla_carbonara: a tu cię zaskoczę, czarne charaktery to pazura gra dobrze, ale w wydaniu komediowym w większości, nie daję rady go oglądać, a jak jeszcze dorzucić
@LudzieToDebile: ostatni, stojąc na ramionach kociaków. Straszna nuda, a tak się cieszyłem, że udało mi się do kina pójść...
@elukubracja_depresji: w jaki sposób ten film ma być śmieszny, jeśli z komentarzy wprost wynika, że jest raczej poruszający?