Aktywne Wpisy

Naczelna_Hedonistka +120
Jesteście ciekawi jak wygląda 140 pierogów i 160 uszek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
źródło: 1000023193
Pobierz
Krankenwagen +156
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

https://myanimelist.net/anime/2129/True_Tears
True Tears
Jest to romanso-drama o rozterkach szkolnej młodzieży, nie tylko sercowych. Bez absolutnie żadnej komedii, co jest w sumie dosyć rzadkim zjawiskiem. Wszelkie braki klasycznych romcomowych haremowych śmieszków chciano tutaj zalepić dodatkową porcją ckliwości. Czy z sukcesem? Powiedzmy, że umiarkowanym.
Tak właściwie to nawet nie jest harem. Oprócz pussy magnet MC jest też jego najlepszy kolega oraz chad dynamiczniak, starszy brat jednej z nich. O ile kumpel jeszcze pasuje do historii, braciak jest plot device mającym na celu generowanie typowej dla gatunku niespecjalnie lotnej dramy. A co z dziewczętami? Mamy pseudo-stepującą szarą myszkę koszykarkę, loli psycho-loszkę adoratorkę produktów drobiarskich oraz karła naleśnikowo-swetrowego. Wszystkie postacie poprawne, z delikatnie wybijającą się hodowczynią kurczaków, bo było to dla mnie pewnego rodzaju powiewem świeżości.
Z pozytywnych aspektów tytuł potrafi czasem przyflexować naprawdę ładną animacją i ogólnie ma całkiem niezły flow przez co ogląda się to nawet przyjemnie. Dopiero w samej końcówce się trochę rozłazi, by uraczyć widza kulminacyjnym, ckliwym kapiszonem.
Obejrzałem. Nie grymasiłem. Ale czy za pół roku będę pamiętać coś poza kurczakiem? Wątpie.
źródło: comment_1651486470U2zLnOF7a1qTMzyQBG0xMv.gif
Pobierzźródło: comment_1651487861Caq82nOJhgNZaDqplbQEwh.gif
PobierzNa swoim przykładzie odpowiem, że czasami przypominam
źródło: comment_1651504802tNXn2wStF1osBf3HS5CPcE.jpg
Pobierz